Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőm szexet akar, nem tudom helyes-e?
Egy ideje szakítottunk, nem is egyszeűen, volt belőle cirkusz, egy darabig nem tartottuk a kapcsolatot, de mostanába beszélünk, és minap rákérdezett, hogy nem-e fekszünk le csak úgy egyszer...
Mivel annó nagyon megbántottam, nem tartom jó ötletnek, hiába nincs senkim és valljuk be egy férfinak kell...
Hülye vagyok vagy felelősségteljes?
Add meg neki amit akar aztàn csàkoo!
1 rendes embernek mindig van 2noje ha az 1iket elvesziti még otvan a màsik addig amig az elvesztett hejére talàll 1 ujjat!
:D
Istenem,mikor megláttam a kérdést mosolyogtam,"Létezik,ilyen férfi"
Ternészetesen ne feküdj le vele:)
Körülnézek hátha van a suliban,olyan karekterű fiú mint Te:D...(aki nem szexmánis)
18/L
Félreértés ne essék, én is imádom a szexet, csak az előéletünk miatt nem tartom helyesnek.
Fizikailag nagyon is akarnám, de nem vagyok benne biztos hogy a részéről valóban csak egy sima szex lenne, nem-e akarna újra többet, stb...
Oh értem.
Akkor sem ajánlom,nincs rá garancia,hogy utána nem akarna többet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!