Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy nagyon helyes fiú az osztályba, a barátnőm szerint vetessem magamat észre vele, de hogyan?
ne fürgyé lee!!...a szag mindet elárul és akkor tuti rádfigyel:D
bocsi a poénkodásért:$:)..am nézz a szemébe,ha Rád néz mosolyogj rá meg ilyenek:)Hirtelen ezek jutottak eszembe:)
Hány éves vagy?
Öltözz kirívóbban, de ne olyan k_rvásan!
Kicsi smink, nagyobb odafigyelés magadnak...
Beszélgess vele :)
Köszönjük a statisztikai adatokat, Emese! XD
Am a vetesd magad észre egy elég érdekes tanács, mert nekünk pasiknak a női célozgatások akkor se esnek le, ha hozzánkvágják! XD
nem segitseg,csak mert mivel sokan azt mondjak,hogy ha 2 osztalytars osszejon az a kapcsolat kudarcra van itelve.Na itt 1 ellenpelde.
11.-s vagyok.Ket osztajtarsam (fiu meg lany persze xD) most kb 3-.k honapja vannak eggyut :D
Húzd félre a bugyid rövidnadrágban miközben guggolsz előtte, mintha nem vennéd észre hogy kilátszik a szőrös puncid, az tetszeni fog neki!Hidd el!
:)
3 évesen kapcsolatot létesíteni, nem túl korai?
Lehet én vagyok maradi...?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!