Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt barátnőm szexet akar,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt barátnőm szexet akar, nem tudom helyes-e?

Figyelt kérdés

Egy ideje szakítottunk, nem is egyszeűen, volt belőle cirkusz, egy darabig nem tartottuk a kapcsolatot, de mostanába beszélünk, és minap rákérdezett, hogy nem-e fekszünk le csak úgy egyszer...

Mivel annó nagyon megbántottam, nem tartom jó ötletnek, hiába nincs senkim és valljuk be egy férfinak kell...

Hülye vagyok vagy felelősségteljes?

2009. dec. 12. 20:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
mennyi vagytok? amúgy meg mért ne? ha nem származik belőle károd ... ?
2009. dec. 12. 20:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod, mond meg neki, hogy álljon le. Nem vagy hülye:)
2009. dec. 12. 20:47
 3/14 A kérdező kommentje:

egyetemisták vagyunk...

csak félek hogy nem annyi lenne az egész...

nem mellékesen a szex is közrejátszott a szakításban...

2009. dec. 12. 20:48
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
a f.rk.d vezessen a jó útra testvírem :)
2009. dec. 12. 20:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha te is kívánod akkor hajrá,de azért beszéld meg vele hogy részedről ennyi lenne.
2009. dec. 12. 20:53
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
hmmm ... szerintem normális, ha kufircolsz néha :D az kell mindenkinek, (kivéve ha aszexuális vagy), nem kell itten álszenteskedni :)
2009. dec. 12. 20:56
 7/14 A kérdező kommentje:
isten menst hogy aszexuális lennék... anno pont ez is volt a baj, hogy én szinte állandóan, ő meg jobb esetbe hetente...
2009. dec. 12. 21:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
akkor hajár, kapd el :) de add meg neki rendesen :)
2009. dec. 12. 21:44
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát..nem is tudom. Beszéld meg vele, hogy Te már soha többé nem fogsz többet akarni tőle (már ha így van) és ezen a szex sem fog változtatni.

Kívánod Őt..de semmi több. Légy őszinte, de persze ne bunkó.

Én attól félnék, hogy a lány titokban azt hiszi, hogy a szexel majd visszahódíthat. Főleg, ha emiatt volt szakítás..

Az meg neki nagyon rossz érzés lesz, hogy ezzel hitegeti magát, esetleg még szeret is és szt hiszi visszaka, de mégsem. Még akkor is, ha olyasmiben reménykedett, ami meg sem volt ígérve.

Mondom ezt nőként.

2009. dec. 12. 21:54
 10/14 A kérdező kommentje:
Pont ettől félek én is...
2009. dec. 12. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!