Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőm szexet akar, nem tudom helyes-e?
Egy ideje szakítottunk, nem is egyszeűen, volt belőle cirkusz, egy darabig nem tartottuk a kapcsolatot, de mostanába beszélünk, és minap rákérdezett, hogy nem-e fekszünk le csak úgy egyszer...
Mivel annó nagyon megbántottam, nem tartom jó ötletnek, hiába nincs senkim és valljuk be egy férfinak kell...
Hülye vagyok vagy felelősségteljes?
egyetemisták vagyunk...
csak félek hogy nem annyi lenne az egész...
nem mellékesen a szex is közrejátszott a szakításban...
Hát..nem is tudom. Beszéld meg vele, hogy Te már soha többé nem fogsz többet akarni tőle (már ha így van) és ezen a szex sem fog változtatni.
Kívánod Őt..de semmi több. Légy őszinte, de persze ne bunkó.
Én attól félnék, hogy a lány titokban azt hiszi, hogy a szexel majd visszahódíthat. Főleg, ha emiatt volt szakítás..
Az meg neki nagyon rossz érzés lesz, hogy ezzel hitegeti magát, esetleg még szeret is és szt hiszi visszaka, de mégsem. Még akkor is, ha olyasmiben reménykedett, ami meg sem volt ígérve.
Mondom ezt nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!