Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál szexnél soha senkinek nem lesz a keze (ha először ujjal csinálják) majd a fiú pénisze, hát őhm szaros? :O
Figyelt kérdés
Gondolom elég butaságot kérdeztem... De érdekel, hogy is működik ez?!2009. nov. 26. 19:11
11/19 anonim válasza:
És nem is lesz büdös az ujjad?
12/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy bárki közülünk 13 éves lenne. Ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk. Ha értelmeset kérdezünk, azért van, hogy megválaszolják. Ha, "hülyeséget", mint véleményed szerint én most, akkor meg azt mondják, hogy ez nem így van. Butaságot kérdezel. Köszi a válaszokat!
2009. nov. 26. 20:12
13/19 anonim válasza:
Barátom ujja még soha nem volt büdös, pedig gyakran csináljuk. Igazából a bélsár az kemény dolog ugye, nem is nagyon tapad fel a végbél falára láthatóan (csak a baktériumok). Én annyit szoktam megtenni, hogy anális szex előtt ott jobban megmosom magam, meg egy picit benyulok ujjal, és ugye megmosikálom, de semmi extra. Tény, hogy nem hasmenéskor kell análisan szeretkezni, de amúgy nem hiszem, hogy nagyobb gond lenne belőle. Jó persze, biztos vannak kockázatai pl.: fertőzés, sérülés, de hát ésszel kell csinálni. Utána kezet kell mosni, meg nem állat módjára kell művelni. És mindig csak annyira beengedni a kukit, amennyire még jól esik a lánynak.
14/19 anonim válasza:
Effektíve sz@rszaga nem szokott lenni az ujjamnak se. Bár még sose nyalogattam meg szagolgattam igazán behatóan.
A széklet meg nem tárolódik a végbélben, ha már a végbélben széklet van akkor már futóeffektus van a klotyó felé.
Persze fosás után nem kell análozni, ezt remekül látja az előttem lévő.
15/19 anonim válasza:
20:19 Elhiszed, hogy eddig te vagy az egyetlen azok közül akiket eddig hallgattam végig az anális szexel kapcsolatban, aki ilyen normálisan és éretten állt hozzá a dologhoz?
Nem vagyon anális szex párti, sosem próbálnám ki, undorodom tőle, de jó végre olyat is olvasni, hogy képes valaki ésszel is csinálni.
16/19 anonim válasza:
20:19-es vagyok. Én elhiszem. Egyébként először én is ódzkodtam tőle, de aztán szépen apránként neki álltunk. Ma meg már ott tartunk, hogy én kérem, hogy így is csináljuk. És én már élvezem, de rendesen. Szóval csak nyitottság kell hozzá, persze szerintem érthető, ha valaki nem szeretné csinálni. Ha teljes elzárkózás van az egyik részről, akkor nincs is értelme belekezdeni, mert úgy nem lesz az igazi. Én nem zárkóztam el tőle, csak tartottam egy picit. De aztán bebizonyosodott, hogy feleslegesen.
17/19 anonim válasza:
talán ki kéne elötte törölni k*csög
19/19 anonim válasza:
A 7-es egy szarmániás kretén, csináld a k..ddal szarás után meglátod tiszta szar leszel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!