Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolóztam egy nálam 27 évvel idősebb pasival, aki távoli rokon. A lényeg az, hogy észrevett minket apukám bnője, és most tök ki van bukva, de nem szól senkinek, nem akar balhét. Mit csináljak?
A lánya szólt nekem, hogy észrevett. Úgy kéne tennem, mintha nem tudnám, hogy látott. Ha legközelebb találkozunk, tényleg tegyek így? Vagy van vmi más ötletetek?
Szólni akarok a pasinak, hogy számítson rá, hogyha vmi lenne... De ő sem tudhat róla, hogy láttak minket.
A válaszokat előre is köszönöm.
1. Faterod barátnője k*rva jó arc.
2. A fatert hagyd ki a buliból
3. Azzal a rokonnal meg beszéld meg, hogy mi történt, ha nem akarsz zűrt. Gondolom nem hosszú távra tervezel a csávóval, meg neki is kínos lenne, ha kiderülne, szal jobb ha elmondod neki, hogy ki mitt látott, és ezután ki hogyan fog viselkedni
17 vagyok.
Segítségre van szükségem, nem arra, hogy kiröhögjenek...
HA KIDERÜLNE MONDJÄTOK HOGY GYAKOROLNI AKARTAD ÉS KÖZELI ROKONNAL NEM EGY VADIDEGENNEK
MEG OJANNAL IS AKI TETSZIK NEKED ÉS NEM VOLT MÄS SZTEM EZT MEGÉRTI APÄD IS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!