Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rokon lélekkel v. lelki társsal lehetek boldogabb? Van olyan, hogy nem vagyok szerelmes és különösen nem is nagyon "kedvelem" a lelki társam?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 12:19
 1/8 anonim ***** válasza:
A lelki társad azért a lelki társad mert fontosabb mindenkinél és nagyon egy hullámhosszon vagytok jól érzed vele magad. Amikor beszélgettek repül az idő és nagy kellemesen érzed magad vele. Ha te nem kedveled akkor nem lelki társad!!!
2010. aug. 23. 12:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Nincs olyan. Az én férjem a lelki társam és emellett életem nagy szerelme is. Másképpen nincs értelme.
2010. aug. 23. 12:25
 3/8 A kérdező kommentje:
A lelki társba mindenképpen szerelmesek leszünk, ha megtaláljuk?
2010. aug. 23. 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Mint a húzat...valamilyen érzés kerít hatalmában amit még előtte soha senkinél nem éreztél és tudod, hogy Ő az.

Ha 1500 ember mondja neked, hogy hülye vagy és ő nem az igazi nem a lelki társad, tévedsz és beképzeled magadnak te akkor is 100% tudod,érzed, hogy Ő az. Történjék bármi és teljen el bármennyi idő te sziklaszilárdan érzed ő az igazi akit az égiek is neked teremtettek.

2010. aug. 23. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:

17:57 vagyok és még csak egyszer éreztem ezt az érzést egyetlen egyszer egész életemben.

27/F

2010. aug. 23. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyébként a másik félnek is ezt kell éreznie és ha valóban ő a lelki társad a másik feled akkor ő is pontosan ezt érzi.

Olyan természetes számotokra, hogy ti egy pár lesztek/vagytok mint az, hogy levegőt veszel.

Ismét 27/F voltam.

2010. aug. 23. 18:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Az ember tudja-e utálni v. valamiért nem szeretni a lelki társát?
2010. aug. 23. 18:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért a lelki társa mert totálisan egy hullámhosszon vannak és olyan mint ha már 1000 éve ismernék egymást..ha utálod vagy valamit nem szeretsz benne az nem a lelki társad csak egy sima másik ember.
2010. aug. 23. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!