Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a barátom boldogabb legyen velem? 20/L

Figyelt kérdés

Már 2 éve együtt vagyunk, nagyon-nagyon szeretem... Ovi óta ismerjük egymást. Elég komoly a kapcsolatunk. Mindíg figyel rám és teljesíti a vágyaimat. Azt mondja szeret. Nem rég volt egy nagy veszekedésünk, megbeszéltük, de nem is tudom: olyan mintha már nem lenne boldog velem. Szoktunk róla beszélni, de nem tudom. Ezért kérdezem: mit tehetnék, hogy jobb legyen...?

(remélem azért érthető amit írtam)

2010. máj. 20. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha átbeszéltétek, akkor elméletileg tudod, hogy mi a baja, nem?

Ennyiből nem lehet megállapítani, hogy a barátodnak mi hiányzik. :)

2010. máj. 20. 22:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Szeret még ha nem is mutatja ki minden percben... Óvi óta ismeritek egymást, az azért szép!Nem kell görcsölni,nyugi!;)Ti lányok lássuk be érzelgőssebbbek vagytok!:)
2010. máj. 20. 22:40
 3/7 anonim ***** válasza:
FŐZZ!
2010. máj. 20. 22:41
 4/7 A kérdező kommentje:

háát igen megbeszéltük, de nem is tudom szóval az a baj, hogy azt mondja szeret, de nem mindíg érezteti ill. néha inkább úgy viselkedik, mint akit nem is érdeklek...

Nagyon köszönöm a válaszokat!!

Ui.:nem tudok főzni, de egyszer szülinapjára megcsináltam a kedvenc sütijét :D

2010. máj. 21. 08:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Mutasd ki, hogy mennyire fontos neked ;)
2010. máj. 21. 09:06
 6/7 anonim ***** válasza:

"Azért, mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy szeretnéd, még nem jelenti hogy nem szeret szíve minden szeretetével."

Nem hinném, hogy ne szeretne... maximum nem tudja kifejezni, vagy csak nem úgy fejezi ki mint te vagy ahogy te elvárod. Sokan sokféleképpen nevelkedtünk. Szerintem mást látott otthon és nem képes úgy kimutatni az érzéseit... Hidd el hogy szeret és hogy boldog veled. Másképp ennyi ideje nem lenne veled és ha mehetnékje lenne, akkor a múltkori veszekedésetek remek alkalom lett volna rá, hogy kilépjen. De maradt!!! Szerintem boldog melletted. :)

20L

2010. máj. 21. 11:11
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!! most kicsit bátrabban állok a dologhoz :)
2010. máj. 21. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!