Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnátok? Rövid ideje vagyok a barátommal, és szeretném, ha boldogabb lenne velem.
Körülbelül két hete ismerkedtem meg a barátommal, akivel minden nagyon jól ment, egészen addig, amíg egy napon közölte velem, hogy túl romantikus vagyok, és nem tetszik neki, hogy sokszor kimondom, mit érzek.
Nem értettem, miért zavarja, hiszen Ő is megállás nélkül mondogatta, hogy milyen szép vagyok, és nagyon vonzónak talál stb. stb...
A végeredmény az, hogy úgy érzem, nem tudja elfogadni azt a szeretetet, amit én nyújtani tudok neki. Lehet, hogy változnom kellene? Miben változzak meg? Mit tegyek, hogy boldogabb legyen mellettem? Minden tanácsot szívesen olvasok.
Szerintem ne változz meg. Ha később meg lesz egy olyan barátnője, aki nem mutatja ki a szeretetét, az lesz a baja.
De amúgy ez mi már? :S Ha szerelmesek vagytok/lennétek egymásba, ez nemhogy gond lenne, hanem még ő kérné..
Akkor, lehet, hogy kezd ráunni a dologra, és szüneteltetnem kellene? És mondjuk akkor mondanom, mikor látszik rajta, hogy kívánja?
Azért mondtam el neki, hogy szerelmes vagyok-e, mert konkrétan rákérdezett...
Én meg kinyögtem, hogy igen...
Én úgy gondolom, hogy az első pár hónap még bőven az ismerkedés szakasza egy kapcsolatban. semmi értelme ez idő alatt, ha túlságosan kiadjuk magunkat a másiknak. 2 hét után elég ijesztő tud lenni az ilyen nagy érzelmi feltárulkozás, a pasik meg különben sem szeretik a nagy lelkizéseket. mi fél éve vagyunk együtt a barátommal, és csak mostanában kezdtünk el beszélgetni az érzéseinkről.
neked meg nem kellett volna szerelmet vallanod. azt kellett volna mondanod, hogy nagyon kedveled és jól érzed magad vele, na de szerelmi vallomás 2 hét után, pláne a lány részéről, az gáz.
vegyél vissza szerintem a csöpögésből, mert úgy érezheti, hogy neki is kötelessége lesz beléd szeretni, és akkor nyögvenyelősnek fogja érezni az egész kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!