Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A legjobb barátnőm a volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm a volt barátomtól terhes! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szakítottam nem olyan régen a barátommal,aki egyből ment a barátnmhöz "megbeszélni" a velem kapcsolatos dolgokat, és (barátnőm elmondása szerint) a fiú megcsókolta, éslefeküdtek egymással.3 héttel később sírva keresett meg, hogy teherbe esett,és a volt barátom a pici apja!:S Mit tegyek? Imádom a barátnőmet, megbocsájtottam neki a dolgot, de ezt valahogy nem tudom lenyelni..sehogyse! A volt párom is valamelyik nap megkerestt, elmondott mindent, meg hogy mennyire szeretne visszakapni! Mit csináljak?:( (Amúgy barátnőm 18, volt barátom 20, én 18 vagyok,és több mint 3 évig voltunk együtt!) Válaszokat előre is köszönöm!
2009. nov. 5. 17:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok a mai felelőtlen fiataloknak! Kíváncsi leszek, hogy ebben a mai világban, hogy fogják felnevelni??? Mi a faxért nem lehet védekezni??? Azt hiszik játékbabát szülnek??Majd mehettek a segélyért a hivatalba...lol
2009. nov. 5. 17:45
 12/20 anonim ***** válasza:

Ismét 2. vagyok.

Nekem nem venné be a gyomrom a dolgot és ezt meg is mondanám ennek is, meg annak is. Meg kell mondani nekik őszintén. Felejtősbe tenném őket... Jobbat nem tudok tanácsolni, mint amit Én tennék.

Sajnállak, de komolyan!

Nagyon tré helyzet.

24/N

2009. nov. 5. 17:50
 13/20 anonim ***** válasza:
akkor az nem is barátnő.. meg is akarja tartani.. akkor kb már akkor is "jártak" amikor te voltál a pasiddal.. normális esetben is csak egy éjszakás lett volna de ha megakarja tartani akkor az azt jelenti h szereti..
2009. nov. 5. 18:07
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Szegény..azért ez egy elég durva helyzet. A volt barátoddal szerintem ezek után ne foglalkozz.

Ha a barátnődnek megbocsátottál, akkor azt teljesen gyerekkel együtt tedd. Ugyanis szerintem azért már ő is nagyon megbánhatta a dolgot, és nagyon nehéz lehet most az élete.

Nem hinném, hogy a volt barátod szexen kívül bármit akart volna Tőle.

Ha tényleg megtudsz neki bocsátani, segíts neki szerintem. Néha az a legjobb elűzése a saját bánatunknak, ha másokon segítünk. Biztos szeretted a barátodat és nem volt szép a barátnődtől, hogy lefeküdt vele.

Kérdezd meg miért tette, beszéljétek meg és ha megy, tarts ki mellette. Most igazán szüksége lesz barátra.

2009. nov. 5. 18:10
 15/20 anonim ***** válasza:
25%

Értem, a barátod a szemét, mert 1 hét után továbblépett, és nem sírt utánad hónapokig. :D

Evvan, ő továbblépett, ne bocsáss meg neki, ugyanis nincs mit, nem tett semmi rosszat.

2009. nov. 5. 18:19
 16/20 anonim ***** válasza:

Felejtős lenne az exem is és a barátnőm is!

Nem foglakoznék velük!A barátnőm (ex)pasijával soha nem feküdnék le vele,és nem is jönnék össze.Még ha tetszene is ,akkor se foglalkoznék vele.És mit kell síránkoznia hogy terhes,miért nem védekezett?Soha nem bocsátanám meg neki,itt a legjobban a barátnőd a hibás.Szerintem,ez az én véleményem.Soha nem csapnám be a barátnőm,főleg akivel 1ütt nőttem föl.Nem ilyenkor kellene síránkoznia,hanem amikor lefeküdt a pasival.

Sajnállak téged,én soha nem bocsátanám meg 1iknek sem.Elfelejteném őket.

22/L

2009. nov. 5. 18:58
 17/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, majd rendet rakok magam körül, de a volt barátommal nem állok szóba, az biztos! A barátnőmmel meg megbeszélem a dolgokat!
2009. nov. 5. 19:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem undorító amit a barátnőd csinált. Én biztos hogy többet nem birnék ránézni sem. ÉS a helyébe elásnám magam..
2009. nov. 5. 19:48
 19/20 anonim ***** válasza:
nekem az volt az első ami eszembe jutott, hogy ha egyéjszakás kalandból lennék terhes biztos nem tartanám meg a babát, főleg nem 18évesen. Ergó, szerintem a bnőd vagy szerelmes az exedbe, vagy így akarja magához láncolni. Lehet nem is a srác az apa!
2009. nov. 5. 20:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Figyelj,itt legjobban a barátnőd a hibás,nem az ex-ed!

Egy barát/barátnő nem így viselkedik.Ha nem hagyja magát,ez nem történik meg!!!De ezt ő is akarta,ne mond hogy nem!!Egy barátnő soha nem csapja be a barátnőt,főleg ilyen téren nem kellene.Olyan mintha ő is megcsalt volna.Nem?Ne sajnád a barátnődet,ő volt a legjobban a hibás,nem az ex-ed.Ha már így történt megérdemelte!!!

És ha te tetedd volna ezt a pasijával??Veled foglalkozna??Nem hinném.Ne foglalkozz vele,ő is becsapott,sőt még jobban mint az ex-ed!!

Nem érdemli meg hogy foglalkozz vele,ezekután!!!

2009. nov. 6. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!