Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm a volt barátomtól terhes! Mit tegyek?
Grat, hogy meg tudtál bocsájtani a barátnődnek. Én nem tudnék. Bizonyára jó mély levegőt kellett venned a dologhoz.
Meg akarja tartani a gyereket?
Nem áll szándékomban visszamenni a barátomhoz!
És igen, meg akarja tartani!
Volt barátomat hagyom, de a barátnőmmel együtt nőttem fel:(
Az már nehezebb lesz!
2. vagyok.
Szerintem koptasd le egyiket is, másikat is.
Tudod Én azt mondom, hogy ha igy ráugrott a csajra első alkalommal, akkor ott már volt valami kontakt. Ezt úgy értem, hogy Én pl. nem ugrok rá az első emberre az utcán aki velem szembe jön, csak azért mert mondjuk jól néz ki a pasi. Ahhoz, szerintem egy 'kicsivel' (sokkal!!!) több kell, hogy valakivel lefeküdjön az ember.
Érted, hogy mit akarok ezzel mondani?
Semmi beleszólásod se abba, hogy a _v-o-l-t_ barátod kit ejt teherbe, se abba, hogy a legjobb barátod kitől lesz terhes.
Nem jártatok, amikor lefeküdt a barátnőddel.
Mit tegyél? - Semmit.
Hisztizhetsz, de az csak téged minősít.
Értem igen!
Nem hisztizek, szerintem, és lehet, hogy nem voltunk már együtt, maximum egy hete, azért ilyen könnyen ne lépjen túl, ráadául a legjobb barátőmmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!