Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én 17éves lány vagyok. Nyár elején vesztettem el a szüzességemet. Azota 3pasival vltam mindegyikkel többször! De 1x sem volt még orgazmusom akármit csinált a pasi.! Baj van velem? Sos.
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 08:13
61/86 anonim válasza:
Írok mindjárt privátot...
Te meg szakember, nézd meg még egyszer :D Esk ezen mulatok, hogy elcseszted :D
Bocsi, kérdező, ez már nem rólad szól, bár már úgy sem akartad ezt olvasni. A véleményemet meg már leírtam, fogadd meg a tanácsomat! :)
62/86 anonim válasza:
A 14:25 rendesen leírta a megoldást. Ennyi!!!
Tényleg, hogy lehet megállapítani az IP címet? :)
63/86 anonim válasza:
Fix hogy kavarodás van:) 1. fent vagyok msnen 2. három embert ismerek, aki érthet ehhez, de egyikkel sem pasziánszoztam még soha msnen, szóval kérdezném ez hogy jött?:) 3. akivel szoktam ő meg nem ért ilyesmihez
Honnan veszed hogy ismersz??
64/86 A kérdező kommentje:
nem baj:D de csak okosan veszekedjetek:D de amugy köszi a negatív és a pozitív véleményeket is:)
2009. nov. 4. 15:06
65/86 anonim válasza:
Hát én totál bevettem hitetlenkedésem ellenére, be is jelentkeztem rögtön msnre de semmi.:)
66/86 anonim válasza:
Vegyél fel msnre, elküldtem a címemet! :) Azért hekkelni nem fogunk ;)
67/86 A kérdező kommentje:
15:07! te most védeni akartál vagy vagy mi?? XD nem értem...
2009. nov. 4. 15:17
68/86 anonim válasza:
Nem dehogy, 4év alatt négy fiú megfelelő, de 4 hónap alatt sok, szóval tuti nagy ribanc vagy. Aztán annál tovább lehetsz egy rendes kedves lány, csak nagyon szeretheted a fa.szt. És éppen ez a lényeg, senkinek semmi közbe hogy mit csinálsz, hisz nem ők élnek benned, és nekik ez miatt semmi vesztenivalójuk nincs hogy te vagy más kivel és mennyit b@szik.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!