Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » én 17éves lány vagyok. Nyár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én 17éves lány vagyok. Nyár elején vesztettem el a szüzességemet. Azota 3pasival vltam mindegyikkel többször! De 1x sem volt még orgazmusom akármit csinált a pasi.! Baj van velem? Sos.

Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 08:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/86 anonim ***** válasza:
73%

talán azért mert össze-vissza kufircolsz mindenkivel. A szexet meg kell tanulni élvezni, meg ismerni kell a saját tested és ha egy partnelnél maradnl akivel megismeritek egymás testét, emg ha igazán szeretnég akkor talán összejönne meg talán a pasi is jobban oda figyelne rád. De mivel váltogatod a partnereidet folyton így nem biztos hogy jobb lesz. Maradj meg egy pasinál és fedezzétek fel egymás testét, talán úgy össze jönn.

23/L

2009. nov. 4. 08:20
 2/86 anonim ***** válasza:
71%

Gratulálunk!

A ribancsági bizonyítványod postán kiküldjük.

2009. nov. 4. 08:23
 3/86 anonim ***** válasza:
65%
Azért az nem semmi h nyár elején vesztetted el és azóta már 3 pasit összeszedtél azaz azzal együtt 4et. És igen veled van a baj, nem az hogy lenne elég ideje a pasinak rájönni neked hogy jó , te otthagyod, mert nem tud rendesen megdugni téged.
2009. nov. 4. 08:45
 4/86 anonim ***** válasza:
37%

Azért ribanc, mert lefeküdt 4 pasival? Ti nem vagytok normálisak. Jó lenne nem megijeszteni a lányt a bigott baromságotokkal.

Elvileg nem minden nő "képes" az orgazmusra, de a legtöbb azért igen. A legkönnyebben elérhető a csiklóorgazmus, szóval érdemes afelé puhatolózni.

Próbáld megtalálni azt a pontot, ahol neked a legjobb, majd ezt beszéld meg a pároddal.

Infót találhatsz itt is:

www.google.hu

Sok sikert!

2009. nov. 4. 08:48
 5/86 anonim ***** válasza:
62%
maradj meg egy pasival és ne ribanckodj!!!
2009. nov. 4. 08:53
 6/86 A kérdező kommentje:
nem vagyok ribanc!!!!!! akivel elvesztettem az át vágott....és azért mentem tovább a pasiknál szex terén mert aszthittem h ök nem a szex miatt vannak velem...az 1sövel 1x...a 2al 2x a 3.meg a barátom vlt...bocsika..
2009. nov. 4. 09:08
 7/86 anonim ***** válasza:
60%
de ribanc vagy. azért nincs orgazmusod mert nincs időd lélekben hozzászokni egy pasihoz sem, mert tudod hogy mindnek csak a szexre kellesz. nincs velük őszinte kapcsolatod, ez a probléma.
2009. nov. 4. 09:23
 8/86 A kérdező kommentje:
már nem szeretem a szexet...és igen meg viselt de tovább mentem..mér baj az ha vki 18évesen lassan 4fiuval volt 1ütt?? köszi hogy ilyen bunkon válaszol mindenki...
2009. nov. 4. 09:42
 9/86 anonim ***** válasza:
64%
Én fiú vagyok, de miért lenne ribanc? ha mi megkufircolunk több csajt, akkor mi vagyunk a bikák, de ha egy lány lefekszik több pasival, akkor egyből ribanc? ne mondja senki hogy a szex rossz dolog, főleg ha védekeztek, akkor semmi gond nincs, és nem feltétlenül a kérdezővel van a baj, lehet hogy a srácok voltak bénák. nőjjetek már fel gyerekek. 23F
2009. nov. 4. 10:01
 10/86 anonim ***** válasza:
37%
előző hozzászóláshoz... miért kéne hogy megviselje? szabályszerű, hogyha valaki szakít, akkor otthon kell ülni, depresszióban és siránkozni? pff...
2009. nov. 4. 10:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!