Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én 17éves lány vagyok. Nyár elején vesztettem el a
szüzességemet. Azota 3pasival vltam mindegyikkel
többször! De 1x sem volt még orgazmusom akármit csinált
a pasi.! Baj van velem? Sos.
talán azért mert össze-vissza kufircolsz mindenkivel. A szexet meg kell tanulni élvezni, meg ismerni kell a saját tested és ha egy partnelnél maradnl akivel megismeritek egymás testét, emg ha igazán szeretnég akkor talán összejönne meg talán a pasi is jobban oda figyelne rád. De mivel váltogatod a partnereidet folyton így nem biztos hogy jobb lesz. Maradj meg egy pasinál és fedezzétek fel egymás testét, talán úgy össze jönn.
23/L
2009. nov. 4. 08:20
Gratulálunk!
A ribancsági bizonyítványod postán kiküldjük.
2009. nov. 4. 08:23
Azért az nem semmi h nyár elején vesztetted el és azóta már 3 pasit összeszedtél azaz azzal együtt 4et. És igen veled van a baj, nem az hogy lenne elég ideje a pasinak rájönni neked hogy jó , te otthagyod, mert nem tud rendesen megdugni téged.
2009. nov. 4. 08:45
Azért ribanc, mert lefeküdt 4 pasival? Ti nem vagytok normálisak. Jó lenne nem megijeszteni a lányt a bigott baromságotokkal.
Elvileg nem minden nő "képes" az orgazmusra, de a legtöbb azért igen. A legkönnyebben elérhető a csiklóorgazmus, szóval érdemes afelé puhatolózni.
Próbáld megtalálni azt a pontot, ahol neked a legjobb, majd ezt beszéld meg a pároddal.
Infót találhatsz itt is:
www.google.hu
Sok sikert!
2009. nov. 4. 08:48
maradj meg egy pasival és ne ribanckodj!!!
2009. nov. 4. 08:53
6/86 A kérdező kommentje:
nem vagyok ribanc!!!!!! akivel elvesztettem az át vágott....és azért mentem tovább a pasiknál szex terén mert aszthittem h ök nem a szex miatt vannak velem...az 1sövel 1x...a 2al 2x a 3.meg a barátom vlt...bocsika..
de ribanc vagy. azért nincs orgazmusod mert nincs időd lélekben hozzászokni egy pasihoz sem, mert tudod hogy mindnek csak a szexre kellesz. nincs velük őszinte kapcsolatod, ez a probléma.
2009. nov. 4. 09:23
8/86 A kérdező kommentje:
már nem szeretem a szexet...és igen meg viselt de tovább mentem..mér baj az ha vki 18évesen lassan 4fiuval volt 1ütt?? köszi hogy ilyen bunkon válaszol mindenki...
Én fiú vagyok, de miért lenne ribanc? ha mi megkufircolunk több csajt, akkor mi vagyunk a bikák, de ha egy lány lefekszik több pasival, akkor egyből ribanc? ne mondja senki hogy a szex rossz dolog, főleg ha védekeztek, akkor semmi gond nincs, és nem feltétlenül a kérdezővel van a baj, lehet hogy a srácok voltak bénák. nőjjetek már fel gyerekek. 23F
2009. nov. 4. 10:01
előző hozzászóláshoz... miért kéne hogy megviselje? szabályszerű, hogyha valaki szakít, akkor otthon kell ülni, depresszióban és siránkozni? pff...
2009. nov. 4. 10:02