Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » én 17éves lány vagyok. Nyár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én 17éves lány vagyok. Nyár elején vesztettem el a szüzességemet. Azota 3pasival vltam mindegyikkel többször! De 1x sem volt még orgazmusom akármit csinált a pasi.! Baj van velem? Sos.

Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 08:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
49%

Egyrészt nem vagy ribanc! Vagy aki szerint ez annak számít, az szidjon engem, egy hét alatt is simán produkáltam 4 pasit.

Szoktál maszturbálni? Olyankor van orgazmusod? Gyakorold ki, hogy tudod hamar elérni (ha jól csinálod, max. 2 perc elég kell legyen hozzá). És ha lesz egy hosszabb kapcsolatod, tanítsd meg a srácnak. (Ez a "hivatalos" verzió)

Vagy: addig próbálkozz, amíg nem találsz egy olyan partnert, aki magától rájön, hogy kellene csinálnia (nálam ez vált be)

2009. nov. 4. 11:07
 12/86 A kérdező kommentje:

köszi f25:D

télleg nem vok ribanc...csak nem vok apáca...de azér köszi mindenkinek..

2009. nov. 4. 11:24
 13/86 A kérdező kommentje:

KÖSZI f25:D

TANÁCSOT KÉRTEM ÉS NEM BESZOLÁSOKAT...DE MIND1

2009. nov. 4. 11:26
 14/86 A kérdező kommentje:
masztizni nem annyira..de ha magamnak csinállom akkor van orgazmusom..de pasival soha:S
2009. nov. 4. 11:30
 15/86 anonim ***** válasza:
45%

Ne is figyelj a többiekre..

4 hónap alatt 4 sráccal kúrni első nekifutásból igenis ribanckodás<--- ez a baj veled

22/l

2009. nov. 4. 11:52
 16/86 anonim ***** válasza:
60%
Talán ha nem a mennyiségre törekednél, hanem a minőségre... Engem is átbaxott az 1. Aztán jött a 2., akivel messze nem felhőtlen a szex, mégsem kerestem mást, mert nem vok ribi, aki addig cserélget, míg jó szexpartnert nem talál. Talán ha a párkapcsolatba fektetnél több energiát, nem a qrásba, akkor lehetne orgazmusod. Ne várj csodákat...Eleve a szexuális életet pettinggel érdemes kezdeni (nem 1 alkalom!!!), amikor is kiismeritek egymás testét, ami jó alap a szexhez, mivel tudjátok, mit szeret a másik. Minden itt tanult praktika felhasználható később a szexben is. Nem a pasikkal van a baj, hanem veled. Azzal, hogy cserélgeted őket és így nem tudtok összeszokni...
2009. nov. 4. 12:19
 17/86 A kérdező kommentje:
mér kell ribancozni?? nem értem..de mindegy..ti sem vagytok szerintem apácák...mindenkinek vannak hibáik..!!!! csak tom magamrol h ribanc lennék nem?? uristen mien bunkoak vannak ezen az oldalon...
2009. nov. 4. 12:20
 18/86 anonim ***** válasza:
86%
Csak magyarok.
2009. nov. 4. 12:26
 19/86 A kérdező kommentje:
hogy kell a kérdést ki töröltetni?? mer tanácsot nem igazán kapok csak azt h "mekkora ribanc"vagy pfff...
2009. nov. 4. 12:28
 20/86 anonim ***** válasza:
67%
Sehogy, ez itt marad örökségül a nagyvilágnak. Meg a többi kétségbeesett ribancnak. Látod, ezért nem becsülik a nőket, és hiszik azt, hogy normális dolog meghágni aztán továbbállni. Mert a magadfajták nemhogy hagyják, de még el is hiszik, hogy ez a normális.
2009. nov. 4. 13:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!