Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » én 17éves lány vagyok. Nyár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én 17éves lány vagyok. Nyár elején vesztettem el a szüzességemet. Azota 3pasival vltam mindegyikkel többször! De 1x sem volt még orgazmusom akármit csinált a pasi.! Baj van velem? Sos.

Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 08:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 A kérdező kommentje:
LÉCCI MÁR SENKI NE ÍRJON ...MER NEM VOK RÁ KIVÁNCSI...NEM VOK RIBANC ENNYI...
2009. nov. 4. 13:33
 22/86 anonim ***** válasza:
68%
Csak mert más definíciót alkotsz a ribanc szóra mint a többség, még az vagy. Ráadásul elég primitív gondolkodású, írásod alapján megkérdőjelezhető szellemi képességekkel így 17éves létedre.
2009. nov. 4. 13:37
 23/86 anonim ***** válasza:
43%

Nyugi, ne figyelj rájuk. Egyszerűen csak bigott, begyepesedett bunkók, akik itt élik ki magukat. Éld az életed, ne törődj mással. Ne feledd, ezek azt akarják látni, hogy bánt téged a vémleményük. Fel se vedd, csak sok kis vesztes sok-sok kis inszignifikáns véleménnyel. :)

A szexet pedig próbálgasd, majd menni fog egy idő után!

2009. nov. 4. 13:42
 24/86 anonim ***** válasza:
68%
13:42 Már elég aktívan próbálgatja így is... Egyébként értem én, hogy nyugtatni akarod, de ilyen hülyeségeket azért kár leírni. Csak mert páran ismerik még azt a szót, hogy erkölcs, nem jelenti hogy begyöpösödöttek. És a korosztály nagy részét sem a prűd középkorúak alkotják, úgy hiszem. Az összes körülménnyel együtt van a probléma.
2009. nov. 4. 13:48
 25/86 A kérdező kommentje:

KÖSZI:)

nem ingem nem veszem magamra a sok bunko véleményét..

de az a gáz ezzel az oldallal hogy nagyon sok állszent van rajta...XD

2009. nov. 4. 13:48
 26/86 A kérdező kommentje:
mondom nem kell már írni...
2009. nov. 4. 13:50
 27/86 anonim ***** válasza:
54%

Mi az az állszent? :D

Hát az írásod valóban botrányos... nem lehet, hogy szellemileg voltál velük összeférhetetlen és emiatt volt ilyen gyors a váltás?

2009. nov. 4. 13:56
 28/86 anonim ***** válasza:
38%

Persze, hogy tele van ilyenekkel, itt névtelenül adhatják ki a frusztrációjukat. Senki nem tudja, hogy milyen mocsokban vesznek részt, így könnyen osztják az észt. Viccesek. :) Én ezért látogatom ezt az oldalt, igazi kabaré! Meg lehet figyelni, hogy van aki egyszer ezt írja, egyszer meg azt. A százalék és a stílus elárulja az embert, hiába névtelen.

Szóval csak akkor gyere ide, ha nevetni akarsz a politikai elvakultakon, gyűlölködőkön és félhülyéken, egyébként más értelme nincsen. :)

2009. nov. 4. 14:03
 29/86 anonim ***** válasza:
59%
Téged ez elégít ki?? Kinevetni másokat?? Arra pazarolsz időt, hogy embertársaidon gúnyolódj? Sosem értettem az ilyen embereket. Cseppet sem érzed, hogy ez rosszabb bizonyítványt állít ki rólad, mint ha valaki megmondja a véleményét a másiknak, akkor is ha bunkó, de hátha van annyi esze hogy elgondolkodik a 30. válasz után?
2009. nov. 4. 14:07
 30/86 anonim ***** válasza:
49%

Kit érdekel? Se te, se senki innen nem számít nekem. Csak névtelen, érdektelen emberek vagytok, akik azt hiszik, jobban értik egy másik ember életét. Szórakoztató, ahogyan pálcát törtök egy ismeretlen felett egy pár mondatos leírás alapján, mintha a ti életetekben minden tökéletes és feddhetetlen lenne. Na EZÉRT vicces az egész, a sok képmutató kis emberke miatt. :)

Egy példa: Neked 80%-od van, ebből nem derül ki semmi, de én azt mondom rólad, hogy egy buta kretén vagy, hiszen csak ennyi %-od van. Biztos egy őrületesen nagy barom vagy, akit ennyire "leszázalékoltak". Érzed az iróniát?

2009. nov. 4. 14:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!