Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én 17éves lány vagyok. Nyár elején vesztettem el a szüzességemet. Azota 3pasival vltam mindegyikkel többször! De 1x sem volt még orgazmusom akármit csinált a pasi.! Baj van velem? Sos.
Csak a hülyeséget, de azt nagyon.:)
"Csak névtelen, érdektelen emberek vagytok, akik azt hiszik, jobban értik egy másik ember életét." -- Ezt épp Te mondod???? Te kezdted élből azzal, hogy jellemezted az összes hozzászólót! Hát ez tetszik...:)) Néha kicsit magadba is nézhetnél, ha már mindenki mást ennyire kiismertél...:)
"A százalék és a stílus elárulja az embert"
Olvas, értelmez, egyes. Ülj le.
Bagoly mondja. Még, még, még, ne kíméljetek! XD
Send in the clowns...
Nem vagy ribanc. Ezek a b@zik csak féltékenyek itt. Látod mennyit írnak. Azért mert érdekli őket a téma.
Próbáld magadnak csinálni és ha úgy rájösz hogy a jó akkor majd a pasival is úgy csinálod. És képzelj magad elé valami izmos szexi pasit. Aztán képzeld el mit csinálnál vele.
Megnéztem, egy csomó 80%-os van, és egyik sem én vagyok :D Ennyit erről.
Kedves kérdező! A válaszok véleményeket tartalmaznak, de ez nem úgy megy, hogy az én kérdésemre csak olyan válaszoljon, aki amúgy egy édibédi kedves 17 évesnek tart téged. Azon kívül, hogy sokan leribancoztak azért felfogtad, hogy van a válaszokban olyan, ami konkrétan a kérdésedre felel? Ne vesd el őket, csak azért, mert nem tetszik, hogy minek tartanak. Igenis fontos a megismerés a szex ELŐTT, és fontos a petting, és a maszti is, amiről úgy tűnik, fingod nincs, hogy mi, legalábbis az egyik kommentedből nekem úgy tűnik. Tehát, ha lehiggadtál próbáld meg más szemmel nézni a válaszokat és kibogarászni belőle azt, ami megoldást is mutat. A gyakori partnerváltás sem nőknél, sem férfiaknál nem tesz jót a minőségi szexnek. Kevés olyan ember van, aki ha hipergyorsan ágyba bújik a kiszemelttel, minden előzetes ismerkedés nélkül képes közölni, hogy neki úgy lesz jó, a a kislábujjára egy narancssárga szalagot köt közben. Főleg ha neki magának sincs tudomása róla. Tanulj meg előbb a saját testeddel bánni, mielőtt a jövőmenő fickókat hibáztatnád az orgazmustalanságod miatt. Aztán tanuld meg, hogyan közöld az igényeidet velük (jó esetben: VELE), ha elsőre nem megy, nem az a megoldás, ha továbbállsz, nem árt némi türelem. Jah és az sem ártana, ha megtanulnál egy kicsit írni, mert így csak amúgy is igénytelen fickókat vonzol be, akiknek lehet, hogy elég is az az egy-két alkalom, ahol neki jó, aztán továbbáll.
14:16 Tőled pont nem :D
Ezt elhiheted.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!