Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Hogy mondtátok meg a szüleiteknek, hogy melegek vagytok?
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 17:45
4/12 anonim válasza:
Drága apukám! Az a nagy helyzet,hogy engem a férfiak fara jobban érdekel,mint a lányok,és a legnagyobb örömömet abban lelem,ha egy cicafiú jól megkurja a pici fiad valagát.Remélem büszke vagy rám!
5/12 anonim válasza:
Én ezt a verziót javasolnám:
Berohansz abádhoz, elkezdesz ordítani és addig nem hagyod békén amíg eleget nem tesz a kérésednek. Ezt ordibálod:" TARKÓlÖVÉST AKAROOOOK!"
6/12 nicol90 válasza:
a vasárnapi ebéd közben mondtam meg!igazából meglepődtek,de azóta is támogatnak!úgyhogy hajrá:D
7/12 anonim válasza:
én azt mondtam hogy szerelmes vagyok egy fiúba.
8/12 anonim válasza:
Erről egy vicc jut eszembe:
Odaáll a zsidó gyerek az apja elé:
- Apám be kell vallanom valamit!
- Igen?
- Meleg vagyok és van egy párom.
- Igen és ki az?
- A Béla.
- A Béla?
- Igen ő.
- De hát ő nem is zsidó!
9/12 A kérdező kommentje:
Amúgy tévedés! ÉN NEM VAGYOK MELEG! Csak simán érdekel :D
2010. febr. 15. 15:33
10/12 anonim válasza:
Ha én vagy valamelyik testvérem kimertünk volna ilyet ejteni (egyikőnk sem búza), akkor a katona apánk akkorát a pofánkra ütött volna, hogy a falon loccsantunk volna szét. Gyűlöljünk mind a melegeket (b*zikat. ugyanígy a leszbiket sem bírom, de két nőt inkább nézek, mivel a nőkhöz vonzódom...)).
Ennyi...BB...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!