Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Mennyi idő járás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mennyi idő járás után feküdtetek le a barátotokkal? Hogy mondtátok el a szüleiteknek?

Figyelt kérdés
Létszi azt is írjátok, h hány évesen, meg hány barátod volt akivel lefeküdtél.:) Persze csak ha van kedved. Kiváncsiságból. Mert én fél éve járok a barátommal, és még nem feküdtünk le. Ő 19/F és még szűz, én most lettem 18 és még szűz vagyok. A szüleiteknek hogy adtátok be, hogy nőgyógyászhoz kéne menni tablettáért?
2011. márc. 8. 17:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért, tabletta nélkül nem lehet lefeküdni? Vagy nem értelek. Óvszer aztán kész, 18 év felett pedig akkor és úgy mész egyedül nőgyógyászhoz tablettáért amikor és ahogy akarsz. Mi köze van hozzá a szüleidnek?
2011. márc. 8. 17:08
 2/14 tetro ***** válasza:
ezt a szülő kérdést én se nagyon értem. 18évesen szerintem fél év után akár már le is feküdhetnétek, ha mindketten vágytok rá. várni már biztos vártál eleget.
2011. márc. 8. 17:18
 3/14 A kérdező kommentje:
Gimnazista vagyok, még nem dolgozom. A szüleim nem szoktak zsebpénzt adni. Ha megmondom h mire kell a pénz, akkor adnak annyit, amennyi kell. Úgy gondolom az a normális, ha a barátom fizeti a tabletta felét, és én a másik felét. Óvszerrel nem szeretné a barátom, és igazából én is jobban megbíznék a tablettában, mert nem kéne azon aggódnom, hogy esetleg kiszakadhat a gumi.:) Remélem megfelel a válaszom, bár én voltam a kérdező!
2011. márc. 8. 17:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Az első barátommal amikor még csak 13 voltam 3 év után feküdtem le óvszerrel, vele 6 évig voltam együtt, a másodikkal már kb. a 3. randin, két és fél évig tartott, a mostanival pedig kb egy hónap múlva feküdtem le, vele már majdnem másfél éve vagyok együtt. Nőgyógyászhoz egyedül mentem el, szüleim még most sem tudják, hogy gyógyszert szedek 20 évesen kezdtem el, most leszek nemsoká 24.
2011. márc. 8. 17:20
 5/14 anonim ***** válasza:
Én fősulis voltam és a két és fél éves kapcsolatom alatt mindig én fizettem a tablettát, ami 3 havonta 6ezer volt. Szerencsére a mostani párom állja a felét. Ösztöndíjból, ilyenekből vettem. Második voltam.
2011. márc. 8. 17:21
 6/14 lovelyne ***** válasza:

Most 20 éves lány vagyok.16 évesen feküdtem le a barátommal nem vártunk sokat első randin megtörtént!Előtte 12 pasi volt az életemben!

jelenlegi párommal 5 éve együtt vagyunk!

Felnőtt nő vagy a szüleidnek ehhez tényleg semmi köze!

A lényeg, h légy óvatos!Az már plusz pont, h gondolsz a védekezésre!Sokan elfelejtkeznek róla, és sopánkodnak h teherbe estek...

2011. márc. 8. 17:25
 7/14 anonim ***** válasza:

18 éves voltam. 1 hónap után feküdtem le a párommal. Jelenleg 2 és fél éve vagyunk együtt.

Nem éreztem, hogy ezt muszáj lenne elmondani a szüleimnek. Mellesleg nem hülyék. 2 és fél éves kapcsolatban már normális a szex.

21/L

8/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem semmi pénzszerzési lehetőségem nincs a gimi mellett. Max ha elmegyek dolgozni suli mellett, de a délutánomat meg a hétvégéimet a tanulásra, edzésekre, de elsősorban a barátomra fordítom.:)
 9/14 anonim ***** válasza:

"16 évesen feküdtem le a barátommal nem vártunk sokat első randin megtörtént!Előtte 12 pasi volt az életemben! "

Bocs, de ez... ótejóég...

2011. márc. 8. 17:27
 10/14 anonim ***** válasza:

Jelenlegi párommal 3 hét járás után feküdtünk le egymással, én 17 éves voltam, a párom 19. Lassan 10 éve együtt vagyunk. Előtte 2 barátom volt, mindkettővel fél év után feküdtem le, és ezután dobtak is. Pedig azt hittem, ha már fél évet vártak rám, biztos nem csak a szexre kellek nekik. Tévedtem.

18 éves voltam, amikor egyszerűen csak közöltem anyukámmal, hogy fogamzásgátlót szeretnék szedni. Nem kötelező megbeszélni ezt a szüleiddel, én azért mondtam el anyukámnak, mert mindig is nagyon jó volt vele a viszonyom, mindig mindent megbeszéltem vele, és segített megbízható nőgyógyászt is keresni.

2011. márc. 8. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!