Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Mennyi idő járás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mennyi idő járás után feküdtetek le a barátotokkal? Hogy mondtátok el a szüleiteknek?

Figyelt kérdés
Létszi azt is írjátok, h hány évesen, meg hány barátod volt akivel lefeküdtél.:) Persze csak ha van kedved. Kiváncsiságból. Mert én fél éve járok a barátommal, és még nem feküdtünk le. Ő 19/F és még szűz, én most lettem 18 és még szűz vagyok. A szüleiteknek hogy adtátok be, hogy nőgyógyászhoz kéne menni tablettáért?
2011. márc. 8. 17:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
19 évesen feküdtem le a párommal, a megismerkedésünk estéjén, és utána is együtt voltunk több, mint 2 évig. Nem igen volt mit elmondani, mert első naptól kezdve együtt laktunk, szóval szerintem gondolták, hogy nem sakkozunk minden éjjel.
2011. márc. 8. 17:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Minek elmondani? Úgyis tudja.. XD
2011. márc. 8. 17:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Mi óvszerrel védekezünk, és kb egy hónapja volt az első...7 hónap után feküdtünk le, és anyuval se volt semmi gond, kérdezte hogy volt-e már valami, pont másnap, és mivel nagyon jó a viszonyunk, így természetesen nem hazudtam, és utána ő mondta hogy akkor keresünk egy megbízható nőgyógyászt. Tablettát én egyelőre azért nem használok mert nem szeretném még felbolygatni a hormonháztartásom, másrészt a barátom tökéletesen meg van elégedve az óvszerrel. Egyszerűen csak valamikor említsd meg nekik hogy nagyon szereted a barátodat, és szeretnétek egy kicsit magasabb szintre lépni, a többi adott :)

17/L

2011. márc. 8. 19:18
 14/14 anonim ***** válasza:
17 éves voltam és úgy 2hónap után,óvszerrel,ja és szűz voltam.otthon nem mondtam el,minek.Ha valami gáz lett volna biztosan szóltam volna de nem volt így nem kellett :-)
2011. márc. 15. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!