Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondtátok el a szüleiteknek hogy van barátotok/barátnőtök?
Figyelt kérdés
Mit szóltak hozzá?2010. aug. 4. 14:14
1/17 anonim válasza:
A számmal mondtam el. Utána édesapám egy törött sörösüveggel levágta a bal fülemet.
2/17 anonim válasza:
Bocs, csak fel akartalak készíteni a legrosszabbra.
3/17 anonim válasza:
Nem mondtam el, rájöttek :D
Na de ezt nem ajánlom :)
4/17 anonim válasza:
"Képzeld, Anyu, összejöttem egy tök rendes csajjal!"
kb. így. Mit szólt hozzá?
"De jó, mesélj kicsit róla, hogy ismerted meg?"
5/17 anonim válasza:
Látta rajtam, hogy boldog vagyok, meg én se tudtam befogni a szám, szóval "anya összejöttem azzal a sráccal, akiről már beszéltem a múltkor!". Mit szólt hozzá? Örült neki, hogy boldognak lát.
6/17 anonim válasza:
Ha nem akarod direkte akkor:
-Elmegyek moziba, majd gyüvök!
-Oszt kive mész édesfiam?
-Há van eza lááááány...
Tádááá!
7/17 anonim válasza:
Hát mivel sűrűbben jártam el, megkérdezték, hogy fiú van e a dologban, erre mondtam h igen. Nem akartam eltitkolni, csak amíg nem tudom, h komoly lesz e nem kötöm az orrukra.
8/17 McKúr válasza:
Én anno nem mertem bevallani, hogy a barátnőm. Azt mondtam csak egy kurv@ gubacsi útról...
9/17 anonim válasza:
Anya... van pasim..:D
ennyi nállam..
persze megkérdezi... hogy ki az meg hogy hány éves.... de ha normális meg korban hozzám illik nem szól semmit xD
10/17 anonim válasza:
nekem a hugom mondta el.pedig ugy lett volna a normalis ha tolem tudjak meg,de alig aprnapja ajrtunk,meg nem akartam a tudtukra adni:P
a hugom elszurta:Dde kulonoskeppen nem szoltak semmit,anya orult h van egy komoly pasim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!