Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok: ti hogyan mondtátok...

Lányok: ti hogyan mondtátok el a szüleiteknek, hogy elvesztettétek a szüzességeteket? és hogyan reagált rá? és hány évesek voltatok?

Figyelt kérdés

én amikor elmondtam neki, akkor csak annyit mondott, hogy azt hittem már sohse fogom elmondani és mosolygott :D

meg kérdezte, hogy ugye védekeztünk-e meg minden és mondtam neki hogy persze :)

szóval nekem teljesen jó volt és anyu is megértő volt :) tudta, hogy már hamarosan megfog történni :)

17 L

2009. jún. 26. 14:15
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Én 16 évesen mondtam el neki,akkor már egy éve nem voltam az! Persze ő sejtette mindvégig, finoman rákérdezett párszor,de sosem mondtam neki semmi konkrétat!

Amikor elmondtam neki elvitt nőgyógyászhoz gyógyszert íratni.

Azért az évek alatt kicsit kínos volt róla erről beszélni, mert azt hittem csalódni fog bennem:S

De nem,megértő volt velem is:)

2009. jún. 26. 14:17
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Én 16évesen mondtam el miután elvesztettem rá kb 2hététtel... mondta h akkor beírat az orvoshoz stb... nem cseszett le v ilyesmi...csak azért finoman hozzá tette h szte amikor elkellett vna 17-18..de h ezt én érzem és h ha tényleg szeretem a barátomat és nem bántam meg akkor nincs baj :) tök normálisan fogadta pedig anyummal a viszonyom nem a legjobb...nem túl sokat tud rólam...de ezt mégis elmondtam neki:) apu nem tudja benne egy világ dőlne össze :D majd egyszer elmondom neki valamikor... :D
2009. jún. 26. 14:24
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
en nem mondtam el :P 19-L
2009. jún. 26. 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
mivel nálunk aludt a barátom, szerintem nem volt nehéz rájönnie. (ő már eleve azt hitte, hogy előtte is lefeküdtünk már)
2009. jún. 26. 14:29
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Igazából nem mondtam el, de azért tudta, hogy nem csak egymás kezét fogjuk :) !

2009. jún. 26. 14:32
 6/9 anonim ***** válasza:
71%
Én sem mondtam el,igaz én már 22voltam, és rég nem laktam velük. Mikor összejöttem a párommal és látta, h komoly a dolog, az elejénmindig kérdezgette és nem hitte el, hogy nem feküdtem le vele, hónapok alatt, mikor minden nap együtt aludtunk. Aztán megunta a kérdezősködést, én meg nem számoltam be neki, hogy "na most tényleg megtörtént a dolog fél év után".
2009. jún. 26. 14:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Én sem mondtam el, szerintem ez a párom és az én magánügyem. Mindenesetre látták, hogy komoly a dolog, és hogy ez is meg fog történni egyszer, de nem kérdezősködtek, bíztak bennem.

22L

2009. jún. 26. 16:05
 8/9 anonim ***** válasza:
De nem értem, miért kéne bárkinek is tudni erről, a partneron kívül? Ez mindenkinek a saját ,,ügye".
2009. jún. 26. 18:02
 9/9 anonim válasza:

én szombaton feküdtem le a barátommal először...ma elmondtam anyunak de ő elég furán fogadta..Azt mondta, azt hitte még várok...

De szeretem a barátomat 4 és fél hónapja vagyunk együtt...Bár mondta, hogy Ő várna rám ha szeretném...de úgy voltam vele, hogy mitől lesz jobb ha várunk? semmivel...

Szóval ilyen is van...

L/17

2009. aug. 17. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!