Lányok hány napig véreztetek miután elvesztettétek a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
nemsokára elakarom veszteni a szüzességemet és ugy tudom pár napig vérezni fogok. olyasmi lesz mintha megjött volna..tényleg igaz??2011. júl. 17. 17:03
1/10 anonim válasza:
lehet én vagyok a hülye [ nem volt még szerencsém szűz csajhoz] de a véralvadás nem napokig tart tudtommal
de majd vki mond jobbat úgy is
19F
2/10 anonim válasza:
Én csak akkor véreztem amikor megtörtént a dolog, ez is csak pár csepp vér volt, és nem annyi jött belőlem mint a menstruáció alatt. Ahogy az aktusnak vége lett a vérzés el is múlt.
Szóval ez nem igaz...
3/10 anonim válasza:
Én 3-4 napig. De nem tudom, lehet, hogy elvesztetem aztán hamar meg is jött.
4/10 anonim válasza:
tartanék 1-2 egység vért a hűtőszekrényben :/
5/10 anonim válasza:
Múlt hét vasárnap feküdtünk le a barátnőmmel először , egy csepp vér sem volt !!!! =) És ma is együtt voltunk már délután , de ismét semmi !!!! =) Szóval én nem tudok napokig tartó vérzésről......
6/10 anonim válasza:
Ha épp nem fog megjönni a havid....akkor nincs napokig tartó vérzés...sem órákig...az csak pár csepp :)
7/10 anonim válasza:
pár csepp lett a törölközőn ami alattam volt.
aztán este mikor hazaértem megjött,de épp akkor kezdtem el szedni a fog.gátlót szerintem az kavart be.
8/10 anonim válasza:
én egyáltalán nem véreztem=)
vagy lehet a nagy izgalom közbe nem is vettük észre...:)
9/10 anonim válasza:
Utána véreztem még picit, és a biztonság kedvéért éjszakára betettem egy tisztasági betétet. De az már egyáltalán nem lett véres.
22/L
10/10 A kérdező kommentje:
jah értem akk én tudom rosszul. köszi a válaszokat :))
2011. júl. 18. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!