Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen volt amikor elvesztetté...

Milyen volt amikor elvesztettétek a szüzességeteket?

Figyelt kérdés

Meséljetek! Hány évesek voltatok(most hány évesek vagytok) Hol történt,szerettétek-e a másikat,megbántátok-e azóta,féltetek-e előtte?...stb :)

Köszönöm!

2010. júl. 26. 23:39
 1/10 anonim ***** válasza:
18 éves voltam. A bnőm 17 volt. Most én 19 éves vagyok ő 18. Nálam a szobámba. Szerettük egymást. Akkor már 1 éve jártunk. És még mindig együtt vagyunk:) Szóval nem bántuk meg. És nem féltünk elötte mert mi nem vagyok olyan buták mint akik étt rinyálnak, hogy " Úúúú teherbe estem?, Most vesztettem el és kiszakadt a gumi. "
2010. júl. 26. 23:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én 18 (majdnem 19)éves lány voltam, ő 23/F. Nekem az első, neki nem. Albérletben laktam Bp-en ott. Nem bántam meg, és annyira belemerültünk, hogy nem féltem. Nem úgy volt, hogy akkor veszítem el :D 3 hónapja jártunk, most vagyunk 8 hónapja együtt.
2010. júl. 26. 23:48
 3/10 anonim válasza:
19,5 éves vagyok, pont egy évvel ezelőtt volt az akkori barátommal. Sokáig húztam, azt hittem, hogy ő az igazi, de pár hónappal utána elhagyott. Nagyon nagy csalódás volt és hülye kis naív p...nak éreztem magam. Maga a szüzesség elvesztése sem volt valami kellemes. Sokadik próbálkozásra sikerült csak, és még harmadikra is véreztem kicsit és fájt. Szóval erről nem tudok semmi szépet és jót mondani, de remélem, hogy sokan vannak olyanok, akik igen. De a mostani barátommal minden szép és jó, visszaálított a normális életbe és kárpótolt mindenért:D
2010. júl. 26. 23:49
 4/10 A kérdező kommentje:

*Köszi a válaszokat :)

*Utolsó válaszoló : örülök hogy helye jött minden :)

*Írhattok még!

2010. júl. 26. 23:51
 5/10 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok, 16 évesen vesztettem el a szüzességem. azóta is verem a falba a fejem hogy hogy voltam képes ennyire buta csajjal járni, de szép "karriert" indított..:)
2010. júl. 27. 00:02
 6/10 anonim válasza:

15 voltam szerelmes mint állat, de akkor este inkább a vágy hajtott.nagyon jó volt nem is fájt,élveztem.nem féltem,sőt akartam.nem bántam meg,igaz utánna nem sokkal szakítottunk,de a szex az jó volt! :)

19/L

2010. júl. 27. 00:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 17,5 voltam, a barátom 19, egy lánnyal volt előttem, akivel elmondása szerint nem volt jó a szex. 1 évig várt rám, és már nagyon kívántuk egymást, én kicsit izgultam előtte, az évfordulónkon történt az Ő ágyában. Nagyon szerelmesek voltunk/ vagyunk egymásba. Gyertyafény, zene, pezsgő, csoki... Bár először nagyon fájt, mikor belém hatolt, nem hagytam, hogy abbahagyja, pár perc után elkezdtem nagyon élvezni, legalább 10féle pózt kipróbáltunk, és bár orgazmusom nem volt, nagyon- nagyon élveztem. Soha nem fogom elfelejteni, főleg azért nem, mert annyira szeretem ^^ Életem egik legcsodálatosabb éjszakája volt. Azóta is együtt vagyunk, már 2,5 éve, szóval most 19/L vagyok, Ő pedig 20,5.
2010. júl. 27. 00:28
 8/10 anonim ***** válasza:
15 voltam a barátom 19, félévesek voltunk most is együtt vagyunk:)
2010. júl. 27. 12:07
 9/10 anonim válasza:
12 eves voltam baratom meg 16 :-)
2012. dec. 7. 19:31
 10/10 anonim válasza:
úúú már nem emlékszem mikor is volt de nagyon jó 12/L
2014. júl. 23. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!