Kötődtök ahhoz akivel elvesztettétek a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
szeretitek még ? Fontos személy marad neked?
légyszi csak nők írjanak és csak olyanok akiknek azóta lett pasijuk
2011. márc. 10. 21:39
1/14 xyu válasza:
Bár én fiú vagyok de szerintem lehet kötődni vagyis én elfelejteni sose fogom hogy kivel veszítettem el és ő is emlékezni fog rám.
2/14 A kérdező kommentje:
többen is írjatok légyszi
2011. márc. 10. 22:11
3/14 anonim válasza:
Énis fiú vagyok, akkor 12 voltam és szerelmes. Mit mondhatnék, ha visszagondolok, az a lány számomra olyan még most is mint egy álom... :) Szerettem (szeretem?) nagyon, sosem fogom elfelejteni...:)
Most 14 vagyok.
4/14 anonim válasza:
Én szerelemben veszítettem el, 2 éve szakítottunk, nem szép volt a vége.
Sosem fogom elfelejteni, de nem kötődöm hozzá, és a tettei után már nem tartom fontos személynek.
5/14 anonim válasza:
Te nem vagy még kisgyerek a sexhez?????????
6/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat de légyszi csak lányok válaszoljanak
2011. márc. 10. 22:23
7/14 anonim válasza:
valaki kötődik, valaki nem. Gondolom azért érdekel, mert vagy lefeküdtél egy szűz lánnyal és érdekel nem felejt-e el téged soha vagy egy nem szűz lányra startoltál rá és para van, hogy az elődöd a nyerő.
8/14 anonim válasza:
Nem kötődöm hozzá, bár nyilván nem fogom elfelejteni, hogy kivel történt. De hát volt azóta fontosabb és jobb kapcsolatom, ő meg már semmi szerepet nem játszik az életemben.
9/14 anonim válasza:
csúnya vége lett a kapcsolatunknak, teljesen kiábrándultam már a viselkedése miatt, úgyhogy szakítottam, kb. fél éve vagyok együtt a jelenlegi barátommal, és néha-néha eszembe jutnak a régi dolgok, de nem kötődöm már abszolút az exemhez, teljesen hidegen hagy minden vele kapcsolatos dolog.
10/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem kötődök hozzá. Néha sajnálom is, hogy nem a mostani barátommal történt meg az első...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!