Kötődtök ahhoz akivel elvesztettétek a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
szeretitek még ? Fontos személy marad neked?
légyszi csak nők írjanak és csak olyanok akiknek azóta lett pasijuk
2011. márc. 10. 21:39
11/14 anonim válasza:
Dettó ugyan úgy vagyok vele, mint az utolsó válaszoló.
12/14 napietus válasza:
nem kötődök hozzá érzelmileg, de néha álmodok róla. azóta volt pár pasim, és férjhez is mentem, de nem bánom. szerintem így volt jó, ahogy volt. emberileg nem jöttünk ki, de a szex mindig jó volt vele :P szép, volt, jó volt, elég volt. van mire visszaemlékezni, ennyi.
13/14 anonim válasza:
Engem is csúnyán megbántott az első, az addig tökéletes kapcsolatunk fél pillanat alatt omlott össze..aztán persze rájött, hogy marha volt, szenvedtünk si rendesen, de nem hagytam magam..ez már lassan 9 éve volt, mégis kísért..a kapcsolatot tartjuk, néha beszélünk, szerintem 8 év kellett, hogy azt mondhassam, nem kötődök már úgy hozzá...pedig közben férjhez mentem...a pozitív terhességi teszt mulasztotta el bennem azt a nyomot, amit ő hagyott..a kislányomat már most jobban szeretem, pedig még meg sem született:)
14/14 anonim válasza:
én még mindig az elsővel vagyok együtt, egy hete volt egy éve, hogy megtörtént, és igen kötődök hozzá, nem is tudnék (jelenleg) mással lefeküdni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!