Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy a párom ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a párom ne vegye észre, hogy nem kívánom és nem élvezem a szexet?

Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 12:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
100%

Mondom én, hogy vagy zseniális színésznő vagy, vagy pedig a pasid egy sötét ork.. Félsz, hogy ha elmondod neki az igazat, akkor elhagy? Megsúgom (én meg még rajtam kívül szinte mindenki), hogy egy értelmes pasit érdekel, hogy nekem milyen az együttlét és elég nehéz elrejteni előle, ha engem bármi is zavar, nem még neked kell elmondani az igazat.. baromira érdekelheti a pasidat is, hogy te élvezed-e..

Miért nem élvezed egyébként: testileg rossz érzés vagy lelkileg zavaró?

2013. júl. 2. 14:52
 42/78 anonim ***** válasza:

Akkor evvel a problémával nem csak a pároddal kéne beszélni. Senkivel sem volt jó, és vele sem és szégyellesz is beszélni róla. Pszichológus, szexológus. Legalább írjál egynek! E-mail. Ha ide le tudtad írni, oda is le tudod, nem?

24/N

2013. júl. 2. 14:54
 43/78 A kérdező kommentje:
Alig várom, hogy vége legyen, úgy érzem megfulladok.
2013. júl. 2. 14:55
 44/78 anonim ***** válasza:
Milyen gyakran van?
2013. júl. 2. 15:06
 45/78 anonim ***** válasza:
Egyáltalán hogy bírod ki?? Hogy nem vagy idegroncs attól, hogy odaadod magad egy férfinak, úgy hogy undorodsz az egész helyzettől..
2013. júl. 2. 15:08
 46/78 A kérdező kommentje:
Csak egy héten egyszer de ő töbször akarná. Olyankor én mindig "fáradt" vagyok.
2013. júl. 2. 15:08
 47/78 anonim ***** válasza:
Pszichológusnál már jártál?
2013. júl. 2. 15:15
 48/78 anonim ***** válasza:
Nézd, te nagyon nagyon buta képet festesz itt magadról. Ha az eredeti kérdésedre akarsz választ, akkor színészkedj még jobban és tovább, akkor nem veszi észre a párod. De nem véletlenül kommenteltünk szét 5 oldalt, ahogy te élsz az egyáltalán nem normális. Nem csodálkoznék, ha a sok elfojtott érzésed miatt, amit egy együttlét alatt átélsz előbb vagy utóbb komoly egészségügyi gondjaid lennének, akár egy nőgyógyászati betegség, mondjuk rák. Nem lehet úgy élni sokáig, hogy használtatod a tested mással, közben pedig imádkozol, hogy gyorsan legyen vége. Borzalmas kapcsolatot írtál le, Isten mentsen ilyen férfitól, de te is nagyon rosszul csinálod, hogy nem nyitod ki a szád és mondod meg neki, hogy csak muszájból fekszel alá. Persze mi könnyen beszélünk, mi nem kötöttük össze az életünket valakivel egy hazugságra alapozva.
2013. júl. 2. 15:17
 49/78 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk házasok csak együtt élünk. Sokszor gondoltam már az öngyilkosságra is e miatt.
2013. júl. 2. 15:26
 50/78 anonim ***** válasza:
Még egyszer kérdezem. Pszichológusnál már jártál emiatt?
2013. júl. 2. 15:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!