Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az mért van, hogy nem élvezem...

Az mért van, hogy nem élvezem mikor a barátom ujjaz, vagy nyal? Szüz vagyok, és már kivánom öt. De mikor probálkoztunk nem ment. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2008. okt. 24. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nem ment mert nem voltál elég tág (már bocsi) hogy beférjen, vagy eléggé síkos hogy, könnyen becsússzon. Ha nem élvezed hogy ujjaz akkor mivel tágítson ki? eléggé hogy, beférjen az övé? próbáld magad segíteni ebbe pl este lefekvés előtt nézz oda el ;)
2008. okt. 24. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg még túl fiatal vagy, vagy nem elég jók a körülmények.

Én azt ajánlom, legyetek türelmesek. Egyelőre maradjatok a simogatásnál, csóknál - majd később próbáljátok a többit.

Fürödjetek együtt: az is nagyon jó, és ellazít. A jó meleg vízben is lehet kísérletezni... csak vigyázz, hogy ne legyél tele vízzel.

2008. okt. 24. 14:37
 3/6 anonim válasza:
Magadnak tudsz orgazmust csinálni?Ha igen,akkor a hogyan a következő kérdés.Az onanizáció során szerzett tapasztalatokat kellene átültetni a közös próbálkozásokhoz.Sok nő meg van arról győződve,hogy van orgazmusa.Amikor végre átélik az igazi mennyei élményt,akkor jönnek rá,hogy amit ők előzőleg orgazmusnak gondoltak,az csak valami kellemes bizsergés volt,orgazmusnak még csak kis jóindulattal sem lehetne nevezni.És akkor a száraz tények.A nők több mint fele,még nem élte át ezt a frenetikus élményt.A hölgyek a szexuális életük csúcsán úgy 35 éves koruk körül vannak,sokan csak ez időtájt tapasztalják meg az orgazmust.Nem kell elkeseredned amiért nem jön össze,idővel,egy kis tanulással,megtapasztalással sikerülni fog.Örömmel olvastam hogy orálisan is próbálkoztok,itt látok nagy kiugrási lehetőséget a siker elérésében.
2008. okt. 24. 17:21
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen ez a baj,hogy nem vagyok elég tág de végülis hagyom h ujjazzon, hogy kitáguljak csak az a gond hogy nem élvezem :S már 9 hónapja járunk és már nagyon kivánom.

1x probálkoztunk de nem sikerült a fennt emlitett ok miatt.És igazábol még nem volt orgazmusom sem mert önkielégitést sem élvezem.Tudnátok adni valami tanácsot?am.15éves vagyok elöre is köszönöm!!!!!

2008. okt. 24. 20:04
 5/6 anonim ***** válasza:
próbálj meg felizgulni ;) akkor kicsit még tágulsz is meg megvan az a síkosság is ;)
2008. okt. 25. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem 15 évesen a sex még kicsit korai..de ez nem az én dolgom ugyebár:D

Szóval nem igazán értem ezt az ujjal tágitos dolgot amit itt mindenhol írnak..én nem szeretem az ujazást nem is csináltuk sokszor mégsem voolt az elsőnél semmi gond...neh már tágítgatni kelljen?...mért nem a csiklódat izgatja?azzal biztos menne..

2008. okt. 26. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!