Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy a párom ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a párom ne vegye észre, hogy nem kívánom és nem élvezem a szexet?

Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 12:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:
70%
válj el.
2013. júl. 2. 12:08
 2/78 anonim ***** válasza:
63%
Hagyd el! Mi értelme így együtt lenni?? Magadat is becsapod meg őt is.
2013. júl. 2. 12:10
 3/78 anonim ***** válasza:
97%
A szexet nem kivanod es nem elvezed, vagy a parodat?
2013. júl. 2. 12:10
 4/78 anonim ***** válasza:
25%
Én úgy szoktam csinálni mintha jo lenne nyögök meg ilyenek annal hamarabb tul vagy rajta mert ha nem nyögsz még tovabb csinalja mert azt akarja hogy elvezd .n már 1 perc alatt elmegyek meg mondom milyen jo es akkor ő is hamar elmegy. De probalok sokszor kibujni a sex alol hhogy jön a menzeszem faradt vagyok meg ilyenek
2013. júl. 2. 12:11
 5/78 anonim ***** válasza:
59%
azért ez elég kevés infó. Mi az oka ennek? Én a kérdésedből úgy veszem ki, hogy szereted őt, csak a szexet nem kívánod illetve őt. Mert gondolom, ha alkesz lenne, és azért nem kívánod, akkor nem kérdés, hogy miért ne vegye észre. Szerintem ez hosszú távon nem mehet, mindenképp szólnod kéne neki.
 6/78 anonim ***** válasza:
68%

És ez miért jó, hogy nem akarod, hogy észrevegye?

Mi lenne, ha inkább javítanátok rajta és örömöt okozna neked is?

7/78 anonim ***** válasza:
78%
4.-és a párod ennyire figyel rád, hogy ezt nem veszi észre? nyögsz kettőt és akkor minden szép meg jó? Fifyelmes úriember elehet a párod
2013. júl. 2. 12:12
 8/78 anonim ***** válasza:
78%
Megint Te vagy? Aki utálja a szexet és szex nélküli házasságban akar élni...
2013. júl. 2. 12:14
 9/78 anonim ***** válasza:
96%

Ez egy rossz hozzáállás.

Vagy mond el neki, hogy ellaposodott, elunalmasodott a kapcsolatotok és tegyétek izgalmassá, mond el neki, hogy mire vágysz a szexben, mit szeretnél. Egy jó kapcsolat titka a kommunikáció.

Ha akkor sem változik a helyzet, akkor meg hagyd ott a fenébe, csak magaddal tolsz ki, mert egy olyan emberrel leszel, akivel nem érzed jól magad, míg lehetnél egy olyan emberrel is, akivel pedig minden klappolna. De hát te tudod.

2013. júl. 2. 12:16
 10/78 anonim válasza:
72%
Hagyd el és csináld olyannal akivel élvezed.
2013. júl. 2. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!