Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a párom ne vegye észre, hogy nem kívánom és nem élvezem a szexet?
"Én szégyellek vele erről beszélni"
Akkor b*szki szenvedj tovább,mondj le az örömökről,hazudj neki,titkolózz..azt nem szégyelled? Hogy lehets ennyire életképtelen?
Ilyen nincs, hogy szégyellsz erről beszélni. Haveroknál persze, én se beszélek, de a párommal, miért ne? Nem is értem, az én párom mindig kérdezi és észre is veszi, ha nem jó, hallja a hangomon stb. Élvezted valaha is mással vagy vele a szeretkezést?
24/N
Semmit sem akarsz tenni, ami előreviszi ezt a dolgot. Jelenleg szégyenérzetből durván becsapod a társad.
Ezt nem szégyelled?
Ha arra építesz, hogy minél rövidebb ideig tartson és minél jobban tudd leplezni, hogy egyáltalán nem kívánod, akkor elég nehéz lesz élvezni. Amit csinálsz egyáltalán nem normális. Vagy zseniális színésznő vagy, vagy a pasid egy tulok.
Abba miért nem gondoltál még bele, hogy vajon MIÉRT nem élvezted még sohasem a szexet..?
"De ha nem lenne neki jó velem úgyis szólna."
Mert te aztán szólsz,nem?
TE mit szeretnél tenni?
Mert eddig, akármilyen választ kaptál, csak hárítottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!