Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mostanság alig van normális nő? Többi lent.
Most nem azért, de a pasikat is le lehetne ugyanígy osztani, mint ahogy Te kedves kérdező tetted ezt a csajokkal.
6 karika a fülben; 2 az orrban; több körömlakk 10 körmén, mint amit én egész évben fölkenek; sörhas stb és még a lányok nem adnak magukra? Tudom, h NEM MINDEN SRÁC ILYEN, UGYANEZ VONATKOZIK A CSAJOKRA IS!
Nem szabad általánosítani, mert igenis sok lány ad magára: eljár aerobicozni, nem issza le magát, mindenről van véleménye, jól öltözik, nem viselkedik kirívóan, szóval ad magára és határozott elképzelése van a világról.
Ha csak ,,rossz" lányokkal találkoztál, akkor még 2 hét alatt nem találkoztál minden lánnyal az egyetemen, m tuti van olyan lány, aki bejön Neked.
19 éves SZTE-s lány
:) az utolsó aranyos volt.. :)) Szimpi válasz
A madarat tolláról lánynak: Édesem én elég sok körben mozgok és nem csak ezekben látom a lányokat hanem az utcán is... :) fura mi hogy nyitott szemmel járok? :) De nembaj.. azonkívül ne kételkedj 125-ös az IQ-m ha akarod téged is beviszlekoda ahol megmérték az enyémet :P Úgyhogy ezt is most benézted mert kretén sem vagyok amellet, hogy sportolok is. A kettő nem zárja ki egymást.
Emellet: Egyetemre meg haveromhoz szoktam bejárni :) Csak én nem tanultam tovább mert nekem szakma kellet.
Jaja persze a srácok is elég furán néznek ki mostanság...Gyémánt fülbevaló, rózsaszín póló,feszülős naci, semmi izom, festett haj. persze... tudom ők is furán néznek ám ki...de ez engem nem zavar, azért nem is kérdeztem. :):):)
A komment megírásának időpontja: ma 09:33
ha 125-ös az IQ-d, akkor hogyhogy nincs érettségid? persze arra sem kaptam választ, hogy érettségi nélkül mit csinálsz az egyetemen? portás vagy?
Az előbb írtam, a haveromhoz járok befele :p :)) Tetszenek
Nem vagyok az a 45percig egyhelyben ülős fajta és ez csípi a tanárok szemét... 6 iskolát koptattam eddig, idén lesz érettségim. de mindenfélébe jártam: 2tannyelvű, sportiskola, énektagozatos, programozói...a sportiskola volt az egyik legjobb. Szakmát tanultam inkább, megyek kanadába hegeszteni, vagy hollandiába. Nem akarok egyetemre járni egyébként. Bojkottálom. Nem jó ez a rendszer így...és még államilag támogatottan sem engedhetném meg magamnak. Ezért....
Miért volt ennyire fontos, hogy mindezt megtudd? :)
Kedves kérdező, azt h madarat tolláról, azt sztem fiú írta nem lány:) Én már kezdem elveszteni a fonalat (első vagyok meg még egy jó pár) de asszem azt a 79%os 18éves srác írta. (bocsi h megint csak így emlegetlek:))
Ez is egy népszerű kérdés lassan 50 válasz lesz:)
Megcsináljuk 100asra? :P
Nem, nem én írtam, hanem (asszem) nekem írták. Mivel a kérdés javarészt egy hármunk közötti beszélgetés, amibe néhányan beírkálnak :)
Felőlem csinálhatunk belőle százasat, de a végére elfogy a mondandó a témával kapcsolatban.
amúgy Te merrefelé jársz... akármire? :D (mármint az első)
19/L vagyok, akinek azt írtad, h szimpi választ írt :)
Lerágott csont, tudom, de azt írtad vkinek a válaszára még az elején, h aki főiskolára bekerült, annak annyi esze sincs, mint 1 tyúknak (nem akarom a szavaidat kifordítani,de kb ez volt a lényege).
Részben igazad van, /de csak 49 %-ban :)/, m sajnos én is elég sok olyat tudok, aki annyira el van varázsolva, h még azt se érti, ha magyarul beszélsz hozzá; meg 2 értelmes szót nem tud kinyögni; arra meg már ne is számíts, h amit mondasz neki, az el is jut a tudatáig.
De a maradék 51 % NEM ilyen.
Abban is igazad van, h akinek van diplomája, az is lehet annyira bunkó, h még köszönni is luxus.
TISZTELET A KIVÉTELNEK! :)
:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!