Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mostanság alig van normális nő? Többi lent.
12:40
Az egoizmus és a reális önértékelés nem ugyan az:)
reális önértékelés? nem értem, miért kell lefikázni azért, mert ezt leírtam. Én is voltam mérésen, amikor szüleim váltak, még kiskorú voltam, és a pszichológus csinált egyet. Sajnálom, ha szerinted ez nagyképűség, nem annak szántam, és tényleg igazak, amiket leírtam.
A gonosz humor meg teljesen másban nyilvánul meg.
Manapság is, régen is voltak ilyenek és persze éesznek is, mert "lázadnak", beleszarnak mindenbe. De majd elmúlik, mindenkinél van egy olyan korszak, amikor próbálgatja feszegetni a határait, nagyképű, lusta, ha jól gondolom: kamasz. Szerintem nem csak duci lányok vannak. Ha elmegyünk szórakozni, például bármerre nézek, csak jó alakú, szép arcú lányokat látok. Hiába beszélnek ocsmányul, szívják láncba a bagót, isszák a boroskólát, stb., mégis minden ilyen lány mellett ott ül 5-6 fiú, akiken látszik, hogy minden vágyuk, hogy övék legyen. Viszont pasikból ugyanannyi a hájas, nagyképű "kapdbefaszom", akik minden áldott alkalommal kiprovokálnak egy verekedést. Én 27 évesen, ha elmegyek szórakozni, már nem is nagyon foglalkozom e z e k k e l, mert fölösleges. Nem vagyok az anyjuk, hogy egy jól irányzott pofonnal helyrebillentsem őket.A gond csak az, hogy gátlástalanok is, a kutyát nem érdekli, hogy a barátoddal/férjeddel ülsz ott...BEPRÓBÁLKOZIK. ÁÁÁÁÁ!
Majd, ha ők is felnőnek, belátják, hogy ez így ultragáz, hidd el, megváltoznak, ha komoly pasit akarnak!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!