Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy mostanság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mostanság alig van normális nő? Többi lent.

Figyelt kérdés
Mindegyiknek lassan rendes bele van /nemcsak az a icipici szexy poci/, remeg a lábuk minden lépésnél, a csípőgatyából kilóg oldalt a hájuk, annyi rajtuk a smink, hogy jobban hajaz egy festményre mint nőre, hülye divatokat követnek /gumicsizma, trottyosgatya/, és az agyiszintjük is egyre alacsonyabb. Nemértem miért nem mozognak, mi abban a jó, hogy csak a ruha tartja őket egyben. És olvasni?...Felejtsd el! ... Azt csak a hülyék... Szóval ez most miért is van?
2009. szept. 17. 11:51
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
0%

12:40

Az egoizmus és a reális önértékelés nem ugyan az:)

2009. szept. 17. 12:45
 32/60 anonim ***** válasza:
100%
Reális önértékelés....tényleg gonosz a humorod:)
2009. szept. 17. 12:46
 33/60 anonim ***** válasza:
Minek itt veszekedni. Mind a 2-nek megvan a véleménye. Én nem beszélek 4-5 idegen nyelven és nem járok egyetemre. De attól még igen is rendes, normális, értelmes NŐ vagyok aki szerti ha van a környezetében olyan férfi akivel tudok a napi dolgokról beszélni.Ma reggel pl: az egyik iskola előtt jöttem el és az ott tanuló kis ficsúr egyerek azt mondta a haverjának, hogy: "Baker (ez egy kicsit csúnyább szóval mondta) nagyon csúnyán megfáztam, mit sz@ros malac a redvás olban!!" Felnőttől is hallottam már durva szöveget. Ezt mind otthon tanulják.
2009. szept. 17. 13:00
 34/60 anonim ***** válasza:
100%
Szép lassacskán bekúszik hozzánk is Amerika; taposd el, aki valamiért több, jobb, szebb, mint te, közben zabáld magad halálra a Mekiben, és mindenkinek, aki "számít", a legfőbb érdeklődési köre, hogy kivel kamatyolt a hétvégén. A munka bűzlik, inkább durcizzunk apuciékkal a kavicsért, és legyünk botrányhősök az 500 fős falunkban, mert most az a menő. Lemattulva a diszkóban "üvöltsük ki magunkból a napi stresszt" (2 oldal volt feladva töriből), közben 3 kiló szemfestékkel meg orrig frufruval csábítgassunk minden arra tévedő fickót. Kellessük magunkat lépten-nyomon, rakjuk ki közszemlére a túlhízott lipidrétegünket, és forduljunk magunkba, ha nem ugrál minket körül mindenki. Igénytelen egy felfogás, az tuti! Ez a fajta élet egy színjáték, és nincs semmi köze a valódi emberi értékekhez. Az egészséges szerénységnek nyoma nincs (tisztelet a kivételnek),kicsit olyan, mintha ezek a kis ostoba tinik mind a vesztüket éreznék, és ilyetén habzsolás útján ki akarnák aknázni az utolsó nap hátralévő perceit. Ki érti ezt?
2009. szept. 17. 13:17
 35/60 anonim ***** válasza:

reális önértékelés? nem értem, miért kell lefikázni azért, mert ezt leírtam. Én is voltam mérésen, amikor szüleim váltak, még kiskorú voltam, és a pszichológus csinált egyet. Sajnálom, ha szerinted ez nagyképűség, nem annak szántam, és tényleg igazak, amiket leírtam.

A gonosz humor meg teljesen másban nyilvánul meg.

2009. szept. 17. 13:18
 36/60 anonim ***** válasza:
100%

Manapság is, régen is voltak ilyenek és persze éesznek is, mert "lázadnak", beleszarnak mindenbe. De majd elmúlik, mindenkinél van egy olyan korszak, amikor próbálgatja feszegetni a határait, nagyképű, lusta, ha jól gondolom: kamasz. Szerintem nem csak duci lányok vannak. Ha elmegyünk szórakozni, például bármerre nézek, csak jó alakú, szép arcú lányokat látok. Hiába beszélnek ocsmányul, szívják láncba a bagót, isszák a boroskólát, stb., mégis minden ilyen lány mellett ott ül 5-6 fiú, akiken látszik, hogy minden vágyuk, hogy övék legyen. Viszont pasikból ugyanannyi a hájas, nagyképű "kapdbefaszom", akik minden áldott alkalommal kiprovokálnak egy verekedést. Én 27 évesen, ha elmegyek szórakozni, már nem is nagyon foglalkozom e z e k k e l, mert fölösleges. Nem vagyok az anyjuk, hogy egy jól irányzott pofonnal helyrebillentsem őket.A gond csak az, hogy gátlástalanok is, a kutyát nem érdekli, hogy a barátoddal/férjeddel ülsz ott...BEPRÓBÁLKOZIK. ÁÁÁÁÁ!

Majd, ha ők is felnőnek, belátják, hogy ez így ultragáz, hidd el, megváltoznak, ha komoly pasit akarnak!

2009. szept. 17. 13:19
 37/60 anonim ***** válasza:

[link]

"Őőőőő... többet erről nem tudok mondani, kéremkapcsoljaki!" ;)

2009. szept. 17. 13:19
 38/60 anonim ***** válasza:
13.18 ne haragudj, nem provokálni akartalak, és nem állítottam hogy nem igaz amit magadról írsz.
2009. szept. 17. 13:22
 39/60 anonim ***** válasza:
Bepróbálkozik? Rámászik a pasira, aztán ha szólok neki, hogy velem van, még neki áll feljebb!Mégis úgy látszik, hogy bejönnek a mai pasiknak, és nem csak a fiatalabbaknak, mert tuti, hogy megbeszélik egymás közt: ú, de meg...jó kis csaj! Ez a gáz! Papolni tudnak csak a pasik is, de nő a májuk, ha egy ilyen mai gáz rájuk akaszkodik!
2009. szept. 17. 13:23
 40/60 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy rendes bele? Mindenkinek más tetszik, természetesen nem a full kövérségre gondolok! De akkor mi van azzal, hogy legyen rajta mit fogni?
2009. szept. 17. 13:25
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!