Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mostanság alig van normális nő? Többi lent.
12:01-nek
Ne add fel. Biztosan fogsz találni olyan csajt akinek Te kellesz úgy ahogy vagy. 12:03-s válaszoló.
Ja, kiegészíteném még azzal, hogy ugye mindenhol az megy, hogy legyél kedves a lányokkal. Hát, ez nem igaz. Én eddig akivel kedves voltam, az, amikor virágot vittem neki, közölte, hogy jól nézek ki, és szívesen járna velem, de tök jó barát lehetnék, és inkább nem akarja ezt eljátszani. Amikor meg flegma voltam valakivel, játszottam az elérhetetlen menő srácot, akkor sikerült. Utána megismert rendesen, és egy darabig vele voltam.
Valaki viszont igazán elmagyarázhatná, hogy egyes lányoknak miért kell ez a színjáték...
18F. Megint.:D
ez sajnos megint az általánosítás. igen, vannak olyan lányok, amilyeneket leírtál. és van rengeteg más típus is.
ha tele vagy előítélettel, akkor csak az általad leírt lányokat fogod észrevenni. ha nyitott és előítéletmentes vagy, akkor majd feltűnnek azok is, akik nem az általad vázolt kategóriába tartoznak.
Első vagyok:)
12.05, jó ez a video és milyen igaz, sajnos. Aki szép és okos is egyben, az általában totál beképzelt, azért nem állnak szóba veletek. De egy átlagosan szép-okos párosítás már ne is felelne meg nektek? Mert ilyen azért van kicsit több talán:)
Igen, tudom, hogy találok olyat, akinek én kellek. A baj az,hogy általában ők nem kellenek nekem, mert nem hozzák a szintet. Nekem kell az, hogy a lánnyal el tudjak beszélgetni. Nem várom azt el tőle, hogy mondjuk ránézésre megoldjon egy másodfokú egyenletet, vagy akármi, de legyen saját véleménye, és egy bizonyos alap műveltsége is.
18f. újra.
Én is egyetemre járok, de nem tartozom az ilyen csajok közé. Sokszor elnézem a folyosón végigtipegő kis krvákat, és komolyan sajnálom őket, hogy nem tudnak már mit kitalálni, hogy valaki észrevegye őket, és lehessen végre barátjuk.
De hidd el, még mindig vannak normális lányok.
Én például szeretek olvasni, sokat mozgok és emellett szeretek társaságban lenni. Én is festem magam, de csak természetesen. A hajam szőke, a szemem kék, elég érdekes lenne az arcomon a feltűnő smink, hagyj ne mondjam, hogy néznék ki... :) Az már más, hogy azonosulni sem tudnék ezzel. Rajtam nincs felesleg, de ennek ellenére sem XS-es pólókban rohangálok, ha tudom, hogy S-es a méretem.
Én tudom, hogy egyszer majd leszállnak ezek a lányok is a magas lóról, és megtudják, hogy nem minden csak úgy jön és van. Addig nyugodtan éljenek álomvilágban, hátha hasra esem tőlük:P
22/l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!