Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy mostanság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mostanság alig van normális nő? Többi lent.

Figyelt kérdés
Mindegyiknek lassan rendes bele van /nemcsak az a icipici szexy poci/, remeg a lábuk minden lépésnél, a csípőgatyából kilóg oldalt a hájuk, annyi rajtuk a smink, hogy jobban hajaz egy festményre mint nőre, hülye divatokat követnek /gumicsizma, trottyosgatya/, és az agyiszintjük is egyre alacsonyabb. Nemértem miért nem mozognak, mi abban a jó, hogy csak a ruha tartja őket egyben. És olvasni?...Felejtsd el! ... Azt csak a hülyék... Szóval ez most miért is van?
2009. szept. 17. 11:51
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim válasza:
100%
Teljesen igazad van,viszont ez nem mindenkire igaz.Konkrétan én nem érzem,hogy ebbe a táborba tartoznék.Abból,amiket leírtál,csak egy igaz rám,a pocak,de az is azért,mert 5 hónapja szültem.A férfiak szeretik d.gni ezeket a lányokat/ esze semmi,dugd meg jól /,ez a társadalom hatása,sajnos.
2009. szept. 17. 12:24
 22/60 anonim ***** válasza:
100%

"Esze semi, dugd meg jól"-fiúknak.

"Izmos kocka has, üres fej"-lányoknak.

Sajna ez ma az igény, azért jó látni hogy vannak itt még éetelmes emberek is, fiúk-lányok egyaránt:) Majd egyszercsak összefutunk:)

Első voltam.

2009. szept. 17. 12:26
 23/60 anonim ***** válasza:
39%

12:24-nek.

Én nem jártam egyetemre és főiskolára sem. Az olyan csajok leginkább azért jutottak be, mert apuci anyuci kitudja fizetni a tandíjat. Vagy esetleg szerencséjük volt. Az ilyen csajoknál is van kivétel azt ne felejtsük el.

2009. szept. 17. 12:27
 24/60 anonim ***** válasza:
76%
12:17 - nem azt várom el, hogy modell legyen, hanem azt,hogy adjon magára, csinos legyen, és szép legyen az arca. Azt hiszem, ez belefér az átlagosan szépbe :D
2009. szept. 17. 12:28
 25/60 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 éves nő létemre "nézegetem" a mai 15-18 éves lányokat és teljesen elszörnyedek, az egy dolog, hogy öltöznek, de amellett már nem tudok elmenni, hogy mennyire buták és minden mondatukban megtalálható az: öööö, izé, tudod, b@..meg, és még sorolhatnám. Ja, és minden hét elején kibeszélik, hogy ki-kivel csinálta hétvégén. És ez a jövő nemzedéke...
2009. szept. 17. 12:28
 26/60 anonim ***** válasza:
66%
Sajnos nekem is hasonló problémám volt.Nem tudtam egy normális lányt sem találni.Végül most egy külföldi lánnyal vagyok együtt már 2 éve,aki csinos és okos is:).Csak vele meg a kultúrális különbségek miatt néha nehéz az együttlét,de szerintem így is jól jártam,mert ég és föld,összehasonlítva az itteni lányokkal.Van erkölcsi tartása,érdeklődési köre,rendszeresen sportol,5 nyelvet beszél.
2009. szept. 17. 12:31
 27/60 anonim ***** válasza:
100%

""Az általánosítással meg az a baj hogy igaz...tudod ezért általánosítás, mert a legtöbbre igaz, vagyis nem csak a felére hanem min 60%."

a te kis szubjektív világodban igaz. én nem mérném állítani, hogy milyen a lányok 61%-a, mert nem ismerem a lányok 60%-át :)

amit kijelentettél, az legfeljebb az ÁLTALAD ismert lányok 60%-ra vonatkozhat.

ha vki a kertészeti főiskolára jár, akkor mondhatja azt, hogy a főiskolások nagy része MO-n kertész lesz? csak azért, mert ő ezeket ismeri?

ha ezzel elégedetlen vagy, akkor szükséges a környezetváltás, hogy más körökben más emberekkel is megismerkedhess.

2009. szept. 17. 12:32
 28/60 anonim ***** válasza:
14%

12:31 - hát akkor eléggé szerencsés vagy... amúgy nekem is elég sok mondatomban szerepel a bmeg kötőszó, az még nem jelent mindent. 142-es IQ-m van, nulla tanulással jutottam be az ország egyik legjobb közgazdasági egyetemére (426 ponttal),... de vszeg az egyedi "gonosz humorom" miatt kerülnek. Majd megváltozik ez is :)

18F.... megint

2009. szept. 17. 12:34
 29/60 anonim ***** válasza:
100%

Nah akkor emg is van, miért kerülnek a csajok...gonosz humor, mint mondod, de ez legyen a kisebb: egoista vagy, méghozzá elég rendesen:P

Első vltm.

2009. szept. 17. 12:40
 30/60 anonim ***** válasza:
100%

12:34-es

Valóban szerencsés vagyok.Én is olyasmi vagyok mint te,tanulás nélkül majdnem kitűnőre érettségiztem,az IQ-m csak 140 (voltam mérésen),de így is az átlag fölött vagyok.4 nyelvet beszélek,nem vagyok csúnya.Engem nem kerültek a lányok,de a legtöbbel az a baj,hogy nem érdekli őket semmi,folyton káromkodnak (ami engem kiborít),durván alkoholizálnak (jobbik eset),vagy pedig füveznek (rosszabbik).

Rengeteget kerestem a megfelelő lányt,de többszöri pofáraesés után feladtam.Aztán pedig egy véletlen folytán megismertem a jelenlegi barátnőmet.12:31-es vagyok

21/f

2009. szept. 17. 12:44
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!