Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mostanság alig van normális nő? Többi lent.
"Esze semi, dugd meg jól"-fiúknak.
"Izmos kocka has, üres fej"-lányoknak.
Sajna ez ma az igény, azért jó látni hogy vannak itt még éetelmes emberek is, fiúk-lányok egyaránt:) Majd egyszercsak összefutunk:)
Első voltam.
12:24-nek.
Én nem jártam egyetemre és főiskolára sem. Az olyan csajok leginkább azért jutottak be, mert apuci anyuci kitudja fizetni a tandíjat. Vagy esetleg szerencséjük volt. Az ilyen csajoknál is van kivétel azt ne felejtsük el.
""Az általánosítással meg az a baj hogy igaz...tudod ezért általánosítás, mert a legtöbbre igaz, vagyis nem csak a felére hanem min 60%."
a te kis szubjektív világodban igaz. én nem mérném állítani, hogy milyen a lányok 61%-a, mert nem ismerem a lányok 60%-át :)
amit kijelentettél, az legfeljebb az ÁLTALAD ismert lányok 60%-ra vonatkozhat.
ha vki a kertészeti főiskolára jár, akkor mondhatja azt, hogy a főiskolások nagy része MO-n kertész lesz? csak azért, mert ő ezeket ismeri?
ha ezzel elégedetlen vagy, akkor szükséges a környezetváltás, hogy más körökben más emberekkel is megismerkedhess.
12:31 - hát akkor eléggé szerencsés vagy... amúgy nekem is elég sok mondatomban szerepel a bmeg kötőszó, az még nem jelent mindent. 142-es IQ-m van, nulla tanulással jutottam be az ország egyik legjobb közgazdasági egyetemére (426 ponttal),... de vszeg az egyedi "gonosz humorom" miatt kerülnek. Majd megváltozik ez is :)
18F.... megint
Nah akkor emg is van, miért kerülnek a csajok...gonosz humor, mint mondod, de ez legyen a kisebb: egoista vagy, méghozzá elég rendesen:P
Első vltm.
12:34-es
Valóban szerencsés vagyok.Én is olyasmi vagyok mint te,tanulás nélkül majdnem kitűnőre érettségiztem,az IQ-m csak 140 (voltam mérésen),de így is az átlag fölött vagyok.4 nyelvet beszélek,nem vagyok csúnya.Engem nem kerültek a lányok,de a legtöbbel az a baj,hogy nem érdekli őket semmi,folyton káromkodnak (ami engem kiborít),durván alkoholizálnak (jobbik eset),vagy pedig füveznek (rosszabbik).
Rengeteget kerestem a megfelelő lányt,de többszöri pofáraesés után feladtam.Aztán pedig egy véletlen folytán megismertem a jelenlegi barátnőmet.12:31-es vagyok
21/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!