Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy mostanság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mostanság alig van normális nő? Többi lent.

Figyelt kérdés
Mindegyiknek lassan rendes bele van /nemcsak az a icipici szexy poci/, remeg a lábuk minden lépésnél, a csípőgatyából kilóg oldalt a hájuk, annyi rajtuk a smink, hogy jobban hajaz egy festményre mint nőre, hülye divatokat követnek /gumicsizma, trottyosgatya/, és az agyiszintjük is egyre alacsonyabb. Nemértem miért nem mozognak, mi abban a jó, hogy csak a ruha tartja őket egyben. És olvasni?...Felejtsd el! ... Azt csak a hülyék... Szóval ez most miért is van?
2009. szept. 17. 11:51
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
100%

Mert sajnos erre van igényük a pasiknak:( Szexre. Ahhoz pedig nem kell se műveltség, se sport. Én szeretek olvasni, és rendszeresen futok, nem öltözködök és viselkedek kihívóan, viszont adok magamra, természetes hatásúra sminkelek (kevés alapozó, szájfény, szemöldökcerka), szép lánynak mondanak és mégis olyan nehezen találok normális pasit, akinek nem csak szex kell meg egy agyonmászolt kur.vás plázacica.

L18

2009. szept. 17. 11:56
 2/60 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem erre senki nem fogja tudni megadni a helyes választ. Pl. én sem. A társadalom változik. Nem is kicsit. A mai 15-16 évesektől kiver a víz ahogy kinéznek és viselkednek. Nekem akkor volt 2 farmergatyám pár fölsőm hozzá, és szépen gimibe jártam. De ezek...? Pfff... ahogy viselkednek ahogy öltözködnek az vmi szörnyű. Nem tudnék azonosulni velük... de pasik is mások. Minden a szexről szól manapság. "Ha egy fog.gátlóra az van irva hogy orális használatra, akkor a pasim nem élvezhet belém csak a számba?" stb stb... szörnyű. 20 éves koromig eszembe sem jutott nemi életet élni. Meg festeni a hajam. Vagy bármi. Nekem 2 éve van rendes párkapcsolatom, és eszmben sincs megkockáztatni vmi hülyéért. Én sem vagyok nádszálvékony, de kövér sem. Mégis tudom hogyan kell úgy öltöznöm, hogy ne "lógjon" a háj ki mindenhonnan. Ami nem előnyös, azt nem veszem fel. De ezek...? Szégyen az összes...

Megértelek a kérdésedért ;)

L/22

2009. szept. 17. 11:57
 3/60 anonim ***** válasza:
89%

Mert ezt látják egymástól,mert ez a divat,mert a fiúknak ez kell.A szolidabb nőket észre sem veszik.

Bár én ezt a korosztályt még nem nevezném nőnek.

2009. szept. 17. 11:59
 4/60 anonim ***** válasza:
78%
"Ha egy fog.gátlóra az van irva hogy orális használatra, akkor a pasim nem élvezhet belém csak a számba?" - ez mekkora! Ezt a kérdést itt tették fel?
2009. szept. 17. 11:59
 5/60 anonim ***** válasza:
86%

Mert egy ilyet sokkal könnyebb elcsábítani. Nekem is volt dolgom sajnos ilyennel, de többet nem akarok. Normális lányt (valami olyasmit, mint amit az első válaszoló leírt megáról) meg alig találni, de nekik meg nem kellek... legalábbis semmi jelét nem mutatják.

18F

2009. szept. 17. 12:01
 6/60 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megértést, de tényleg kétségbe vagyok esve...honnan fogok magamnak összeszedni egy normális nőt? Az egyetemen sem sokkal jobb a helyzet, attól, hogy felvették még igazából még nincs egy önálló gondolatuk sem, pedig én még érettségivel sem rendelkezem hiába próbálnék beszélgetni velük buták mint a föld. Hisztisek, megjátszósak, és meg merem kockáztatni gonoszak is :) De a lényeg hol van egykét normális nő? Nagyon örülnék már valakinek....
2009. szept. 17. 12:02
 7/60 anonim ***** válasza:
84%
Mert most ilyen a divat. Nő vagyok, de én sem tudom azokat a csajokat/nőket megérteni akik keményen ducik. Személy szerint 61kg vagyok és csak 158cm magas. Igen van rajtam felesleg, de azt igyekszem eltakarni az alkatomhoz megfelelő ruhával ami még a stilusomnak is megfelef. A barátom mindig mondja, hogy a pocim a legizgibb neki. Nem egy nádszáll vékony nő vagyok az tény, de adok magamra. Egyik reggel jöttem dolgozni és egy 160cm, 90kg kiscsaj enegm szólt le, hogy kövér vagyok. Erre meg vissza szóltam, hogy néz már magadra. Eszi a sok chips-et, hamburgert. Ezekben sok a zsír. Nem vagyok zsír ellenes. Jó lenne ha többen odafigyelnének mit is esznek. De ez úgyan úgy vonatokzik a fiúkra/férfiakra akik elhanygolják magukat. Koromból adodóan már sajnos nem olyan egyszerű a fogyizás nálam. Bocsi ha eltértem az eredeti témától. 29/N
2009. szept. 17. 12:03
 8/60 A kérdező kommentje:

a 18/F nek :)

Jaja ezzel én is így vagyok... :) Nehéz az élet mi?

2009. szept. 17. 12:03
 9/60 anonim ***** válasza:
77%

"Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták! Vagy ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem! Ki érti ezt? Ki érti ezt? Én nem!"

A probléma nem új keletű! :)

http://www.youtube.com/watch?v=rGB8Gwkytew

2009. szept. 17. 12:05
 10/60 anonim ***** válasza:
54%

Hát bazki, az. Én bekerültem egyetemre... tényleg, ritka sok szép lány van, de ebből olyan sok a buta... szanaszét tanulta a fejét érettségire, és most örül, hogy évi 500.000 forintért mehet egyetemre... És persze kikenve jár be, "trottyosgatyában" (mint egyiküktől megtudtam, töröknadrág a neve), és persze ott is csak a drogos, lecsúszófélben lévő gyökerekkel foglalkozik.

18F szintén

2009. szept. 17. 12:06
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!