Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel terelitek el a gondolata...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel terelitek el a gondolataitokat, ha már nagyon hiányotok van?

Figyelt kérdés
Nem vagyok szűz, a 2,5 éves kapcsimnak 4,5 hónapja lett vége. De mégis inkább várni szeretnék még egy normális tartós kapcsolatra, hogy odaadjam magad valakinek. 20/L
2009. szept. 5. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Még szűz vagy?

Am ha nekem hiányom van természetesen maszturbálok,mint a többi ember,dehát ahogy a mondás tartja, paprikás krumpli kolbász nélkül is jó,de kolbásszal az igazi. :D

Ha találsz egy normális kedves fiút,ne félj odaadni mahad neki.

2009. szept. 5. 12:36
 2/8 anonim ***** válasza:
bocs előző válaszadó voltam,nem olvastam el h már nem vagy szűz XD
2009. szept. 5. 12:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát, ez az, a maszti nem ugyanaz. :D
2009. szept. 5. 12:47
 4/8 A kérdező kommentje:

Tapasztalatokra vagyok kíváncsi igazából...és hiányos nemi életű sorstársak eggyüttérzése, panasznapozására lennék vevő. Mindenki a társaságunkban elvan a párjával, és fene vinné el őket szexelnek. Vááá, de irígy vagyok most rájuk...XD Ezért is dobtam fel a kérdést...vigasztalna valamicskét, hogy nem csak én vagyok így ezzel. (nem csak szex, hanem alapból a másik ember hiányára gondolok)

Meg tényleg jó lenne tudni, ha nincs éppen párotok, és nem vagytok ,,fejest egy kapcsolatba" tipusú emberkék, akkor mit kezdetek magatokkal pl:többet dolgoztok, buliztok, meg ehhez hasonlók? Mondjuk szerintem az esték a legrosszabbak.

2009. szept. 5. 13:04
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Fax veréssel.
2009. szept. 5. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:

hát mértnem keresel addig egy sexpartnert, senkinek semmi köze hozzá és majd találsz valakit.

de am bennevagyok mindenbe ha érdekel

17f

2009. szept. 5. 14:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Én amikor megláttam az órarendem az elkövetkező szemeszterre, ill. megtudtam, hogy mi történt a fentebbi évfolyammal, még az élettől is elment a kedvem, nemhogy a párkapcsolatoktól :S

Próbáld ki, hátha bejön! :)

21F

2009. szept. 5. 17:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! 24/f vagyok.

Ismerős életérzés, nekem sincs egy ideje senkim. Legjobb haverom is most csajozott be, tehát (most ezt hogy írjam úgy, hogy ne legyen bu*is...) nem töltünk annyi időt együtt, nincs foci-csocsó-hülyülés, többet vagyok egyedül, és ironikusan pont amiatt, hogy ő meg nem. Persze olykor jelentkezik az irigység, és olyankor "kidumálom", hogy valójában ők se boldogok, mert ez meg ez biztos rossz nekik :D Nyilván nem, tudok róla hogy ez csak rosszindulatú önámítás, és nem is gondolom komolyan.

Szexről gondolatelterelés? Nehéz ügy :D Az aktív, teendőket bedaráló nappalok átmenetileg elfelejtetik, de akkor este lesz még rosszabb, nagyobb lesz a "kontraszt", ha érted mire gondolok. Eseménydús nappalok után még jobban úgy érzi az ember, hogy jól esne, sőt, megérdemelné ;) Nálam a "masztimaraton" (mikor egy nap 4-5x is) szokott 1-2 nap nyugalmat hozni, de hát az se sok. És önk1elégítések után érzem úgy, hogy oké, megvolt, de ez kevés... gondolom ismerős érzés.

Remélem, érdekes választ írtam. Ha gondolod, írj privát levelet, folytathatjuk még.

2009. szept. 6. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!