Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
69! nem érzitek cikinek?
Figyelt kérdés
A barátom szeretné már kiprobálni velem a 69-et de kicsit cikinek érzem a dolgot!Olyan fura hogy az ő feje szinte a fenekemben lenne!Lányok ti hogy gondoljátok hogy győzzem le ezt az érzést?2009. szept. 3. 20:47
11/12 anonim válasza:
Ezzel én is így voltam, nekem is gátlásaim voltak e téren. De ami a legjobb: a segítség akkor jött, amikor nem is vártam. Előzetes megbeszélés nélkül, csak úgy simán! :) Én éppen orálisan kényeztettem a barátomat, ő pedig elkezdett finoman a 69 pozíciójába húzni, utalva rá, hogy ő is szeretne engem kényeztetni. Először nem engedtem, de aztán újra megpróbálta, és úgy voltam vele, hogy egyszer élünk, HAJRÁ! :P És nagyon nagyon szuper volt!!! Tudom, hogy mit érzel, hogy ciki meg minden, de gondolj arra, hogy a barátod szeret, úgy, ahogy vagy, és főleg, ha ő akarja jobban, akkor alap, hogy számára te tökéletes vagy, és nem fog mással törődni, csak azzal, hogy jó legyen!!! Engedd el magad, és minden remek lesz!
12/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki,én is nagyon szeretem...ha gátlásos vagy,akkor csináljátok sötétben,és nem fog látni a barátod semmi olyat,ami téged zavarna...de szerintem egyáltalán nincs ebben semmi szégyellni való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!