Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit szóltok hozzá, ha egy fiú már a második, harmadik talin is meghív valamire (kóla, fagyi, stb. ), és nem érzitek azt cikinek, hogy ti meg semmire nem hívjátok meg? :S Fiúk véleményét is várom.
Szia!
Nekem ciki volt ezért egyszer én máskor ő hívott meg.
Szerintem, így fer.
eddigi pasikkal nem zavart hogy ők fizetnek,de nem is vettem komolyan őket annyira...
mostani párommal (több mint 2 éve az,és remélem jo sokáig az is marad) első talit koli előtt ülve töltöttük,másodikat az ágyamban...nem került semmibe...aztán meg felesbe mindent,vagyis egyszer ő egyzser én,ebből nem engedek,hol lenne akkor az egyenjoguság...
22/L
Nálam alap dolog ha én egy lánnyal eggyütt vagyok meghívjam egy fagyira vagy akármi. De ha csak szimpla jóbarát akkor is megteszem. Az a 300 forint nem fog földhöz vágni és szép gesztus. Ne érezd magad feszélyezve, majd lesz alkalom amikor te is meghívhatod, de ez nem verseny. Egyszerűen ez a férfiak dolga, ahogy a hódítás is.
19/F
Általában én szoktam fizetni de néha barátnőm lesújtó pillantást vet rám és megelőz =)))
Egy haveromtól meg a barátnője kikövetelte hogy nyissanak közös kasszát, mert a lányt bosszantotta, hogy soha nem fizethet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!