Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti mit szóltok hozzá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit szóltok hozzá, ha egy fiú már a második, harmadik talin is meghív valamire (kóla, fagyi, stb. ), és nem érzitek azt cikinek, hogy ti meg semmire nem hívjátok meg? :S Fiúk véleményét is várom.

Figyelt kérdés
Kimaradt a kérdésből az, hogy a fiúval még össze se jöttél.
2009. szept. 11. 16:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Anno mikor a párommal randizgattam és még nem voltunk együtt, akkor nekem is picit kínosan éreztem magam, de neki ez alap dolog volt. Neki van munkája és keresete én meg zsebpénzből élek. Még mindíg furi, hogy ő fizet, de majd idővel ha lesz munkám, akkor viszonzom neki :)
2009. szept. 11. 16:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
nem, ha össze se jöttem vele akkor egyáltalán nemérzem cikinek....én eccer megpróbáltam ezt, h akkormost énfizetek, de nemengedte. mikor még nemjártunk, csak talizgattunk.
2009. szept. 11. 16:20
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kicsit kínosan érzem miatta magam, de akkor látom, nem én vagyok az egyetlen. Várom még másnak a válaszát is :)
2009. szept. 11. 16:38
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem ciki volt ezért egyszer én máskor ő hívott meg.

Szerintem, így fer.

2009. szept. 11. 16:56
 5/14 anonim ***** válasza:
84%

eddigi pasikkal nem zavart hogy ők fizetnek,de nem is vettem komolyan őket annyira...

mostani párommal (több mint 2 éve az,és remélem jo sokáig az is marad) első talit koli előtt ülve töltöttük,másodikat az ágyamban...nem került semmibe...aztán meg felesbe mindent,vagyis egyszer ő egyzser én,ebből nem engedek,hol lenne akkor az egyenjoguság...

22/L

2009. szept. 11. 18:21
 6/14 anonim válasza:
100%
Hát ez afféle 'rendes' dolog a fiu fizet és nem a lány, vagy tisztelet.
2009. szept. 11. 18:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálam alap dolog ha én egy lánnyal eggyütt vagyok meghívjam egy fagyira vagy akármi. De ha csak szimpla jóbarát akkor is megteszem. Az a 300 forint nem fog földhöz vágni és szép gesztus. Ne érezd magad feszélyezve, majd lesz alkalom amikor te is meghívhatod, de ez nem verseny. Egyszerűen ez a férfiak dolga, ahogy a hódítás is.

19/F

2009. szept. 11. 19:25
 8/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ :)
2009. szept. 11. 19:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
én fel szoktam ajánlani, h fizetek, v legalább előveszem a pénztárcám, de legtöbbször azt mondják, h hagyjam. akkor nem érzem cikinek, ő akarta, nem én vártam el...
2009. szept. 11. 21:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Általában én szoktam fizetni de néha barátnőm lesújtó pillantást vet rám és megelőz =)))

Egy haveromtól meg a barátnője kikövetelte hogy nyissanak közös kasszát, mert a lányt bosszantotta, hogy soha nem fizethet :)

2009. szept. 12. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!