A kóla hogyhogy jó a másnaposságra? Miben segíti elő a másnaposság leküzdését? Pláne, hogy szénsavas üdítő, ami ha jól tudom, felkavarja a gyomrod, és méginkább meghányat.
"A kóla hogyhogy jó a másnaposságra?"
Nem különösebben jó rá, de jobb a semminél a folyadék- és cukortartalma miatt.
Másnaposságra a tiszta víz a legjobb.
Hallottam már, itt is olvastam, hogy egyesek szerint a kóla hányinger csillapító. Hát nem tudom... Az biztos, hogy ÉN képtelen lennék meginni másnaposan:D
Amúgy én ezt megkérdőjelezem, a másnaposság azért alakul ki, mert vizet von el a szervezetedből az alkohol és kvázi kiszárad a májad.
Nah most a kólában koffein van, meg még "a Jó Isten tudja mi", a koffein pedig szintúgy vizet von el a szervezetedből, szóval...
Ahogy előttem mondták inkább igyál vizet.
Én pl józanodás alatt mindig olvasok egy könyvet és közben iszom egy csomó vizet és nem leszek másnapos.
"Hallottam már, itt is olvastam, hogy egyesek szerint a kóla hányinger csillapító."
A cukros dolgok hányingercsillapítóak.
Viszont ha valakinek másnaposan hányingere van, az jobban teszi, ha inkább hány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!