Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
69! nem érzitek cikinek?
Figyelt kérdés
A barátom szeretné már kiprobálni velem a 69-et de kicsit cikinek érzem a dolgot!Olyan fura hogy az ő feje szinte a fenekemben lenne!Lányok ti hogy gondoljátok hogy győzzem le ezt az érzést?2009. szept. 3. 20:47
1/12 anonim válasza:
nem igazán értem, hogy miért érzed ezt "cikinek".
a barátod valószínűleg azért van veled, mert minden porcikádat szereti. a fenekedet is.
2/12 A kérdező kommentje:
igen,szeretjük egymást!Régóta együtt is vagyunk de mégis gátlásos vagyok ezen a téren:/
2009. szept. 3. 20:50
3/12 anonim válasza:
nem ciki..sőt nagyon jó:p együtt lehetsz azzal ,akit szeretsz és igazságos a dolog ,mert mind2en élvezítek..én szeretem:d
4/12 anonim válasza:
abszolút nem ciki. ha régóta együtt vagytok a pároddal akkor pláne nem mert biztos látta már minden porcikádat. szóval semmi újat nem mutatnál magadból:)ne legyél gátlásos, nyugodtan teljesítsd a barátod ezen kívánságát, bizti jó lesz mindkettőtöknek :):)
5/12 anonim válasza:
ha nem megy akkor légy te allul az attól még ugyanúgy 69
6/12 anonim válasza:
De kutya pózban csináltátok már nem, vagy hátulról nyalt már ki? Mert az kb ugyanaz, meg valszeg épp csak sz*rás közben nem látta a fenekedet még, szóval nem tom h mit kell itt játszani a szemérmeset és elrontani a másik játékát.
8/12 anonim válasza:
Beszéld meg a barátoddal. Kommunikáljatok..
Ő majd biztos elmondja, hogy neki ez milyen jól esne és biztos segítene is a gátlásosságodban.
Azt azonban hozzá tenném, hogy muszájból ne tedd meg, csak ha úgy gondolod tudnád élvezni. A szexben semmi sem kötelező.
10/12 anonim válasza:
Nyugodtan belemehetsz, nem ciki. A pasid pedig úgyis alig várja, hogy a puncidba és a popsidba nyomja az arcát és a nyelvét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!