Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan legyen teljesen csupasz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen teljesen csupasz a puncim? Azt akarom, hogy kívánjon a barátom.

Figyelt kérdés
Mármint milyen eljárással? A pasim már a kapcsolatunk elején kijelentette, hogy nem hajlandó lefeküdni velem, ha szőrös vagyok, vagy borostás. Régebben borotváltam, de az nem tart semeddig. Aztán gyantáztam, de azt meg mindig meg kell várni, amíg egy kis borosta kinő, ami őt ugye zavarja és addig nincs szex. Nekem viszont ez rossz lelkileg, mert rossz, hogy undorodik tőlem. Szóval van olyan eljárás, amivel mindig sima? Az epilátor hatásos? Vagy mensi alatt lehet gyantázni? Mert akkor úgysincs szex.
2009. aug. 10. 19:48
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

fkb 90%ban csak csajok írnak, h eznemjó a pasimba, meg aznemjó, ez a baj vele, ezt nem csináléja jól, meg azt, meg amazt, millió1 problémánk van.

kössetek már végre kompromisszumot, és ne xcsak azt lássotk h a pasitok mit nem csinál jól. hameg másképp nemmegy, akkor el lehet menni. keressetek olyat, aki tökéletes. sok sikertz hozzá.

2009. aug. 11. 00:57
 32/36 anonim ***** válasza:

OFF Mi volt itt az éjjel feminista nagygyűlés? ON

Nők milliói várják el a pasijuktól, hogy az minden reggel (NAPONTA!!!) borotválkozzon. Erről ennyit.

A kérdező azt kérdezte HOGYAN? Erre kapott hideget-meleget a pasijára, lehordták, hogy milyen hülye és naiv, meg szakítsanak. A két (2) db. MEGOLDÁST (lézeres szőrtelenítési eljárást) ajánlót meg lepontozták jól.

OFF Tök jó. Ha ez a magyar társadalom vetülete, akkor "Ezért tart itt ez az ország!" :D :D :D ON

2009. aug. 11. 09:42
 33/36 anonim ***** válasza:
sok kommentelőnek? Az miért más h a pasi is legyen full csupasz?:D..eredentő h Ő is legyen az..én is borotválom és a barátnőmtől is elvárom..és ő is tőlem...
2009. aug. 11. 10:48
 34/36 anonim ***** válasza:
17%
Előszöris hagyd ott azt a kis finnyás p*csöt.
2009. aug. 11. 11:09
 35/36 anonim ***** válasza:
47%

Te beszélsz? Te, aki már rögtön a magyar társadalom és ország színvonalát hozza összefüggésbe egy szőrös kérdéssel? Szerintem te inkább ne beszélj kedves válaszolóXD

Aki meg itt nagyban leszólja nő létére a nőket, csak beszéljen a saját nevében. Illetve nem hiszem, hogy az, hogy elvárom, hogy a férfitől, aki elvileg szeret, hogy kedves és figyelmes legyen velem, azzal, hogy ő csak akkor hajlandó hozzám érni és nőként tekinteni rám, ha előtte 1 órával borotváltam le a puncimat teljesen simára. Az előbbi magától értetődik egy normális kapcsolatban... Míg az utóbbi... Ha hetente 3x találkoznának, akkor még oké, de ha sokszor?? Vagy mi lesz velük, ha elmennek nyaralni vagy netán a jövőben összeköltöznének? A srác rá se nézne a barátnőjére, amíg nem tök csupasz bababőrű? Ez egyszerűen nevetséges. De az még nevetségesebb, hogy egyesek itt próbálják bebizonyítani, hogy az a normális, ha a pasi csak akkor hajlandó a barátnőjéhez érni, ha egy szem borosta sincs rajta.

Aki azt írta, hogy a nők is elvárják, hogy csupasz legyen a srác... Gondolkozz drága! Aki ide azt írta, hogy hülye a csaj barátja, az nyilván nem várja el a saját barátjától, hogy csupasz legyen. Sokaknak még csak nem is tetszik, ha egy férfi szőrtelen.

2009. aug. 11. 14:33
 36/36 anonim ***** válasza:
És azzal, hogy lepontoztok nem értek el semmit, csak szegénységi bizonyítványt állítotok ki magatokról.
2009. aug. 11. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!