Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen teljesen csupasz a puncim? Azt akarom, hogy
kívánjon a barátom.
Figyelt kérdés
Mármint milyen eljárással? A pasim már a kapcsolatunk elején kijelentette, hogy nem hajlandó lefeküdni velem, ha szőrös vagyok, vagy borostás. Régebben borotváltam, de az nem tart semeddig. Aztán gyantáztam, de azt meg mindig meg kell várni, amíg egy kis borosta kinő, ami őt ugye zavarja és addig nincs szex. Nekem viszont ez rossz lelkileg, mert rossz, hogy undorodik tőlem. Szóval van olyan eljárás, amivel mindig sima? Az epilátor hatásos? Vagy mensi alatt lehet gyantázni? Mert akkor úgysincs szex.
Mi lenne, ha keresnél magadnak egy normális pasit??
2009. aug. 10. 22:00
22/36 anonim válasza:
Szar neked. Nem azért, mert ilyen pasid van, hanem, mert naiv és buta vagy és hagyod magad irányítani. És még véded is, hogy nem tehet róla. Ahaaa...XD
2009. aug. 10. 22:38
23/36 anonim válasza:
a barátomat még az sem zavarja ha a bajuszom nincs kiszedve...menzesz utolsó napján már van szex...volt h pár hétig abszolút nem borotválkoztam télen és így is kellettem neki....nem csak az a nő adhat magára aki csupasz...
2009. aug. 10. 22:59
24/36 anonim válasza:
szia!
Igaz hogy azt kérdezed hogyan tudod hatásosabban szőrteleníteni a puncid, hogy ne kelljen naponta borotválni...de azért az sztem gáz amit a barátod elvár.
SZtem egy pasi ha kíván valakit, akkor kívánja és kész...szőrösen is meg csupaszon is.
Sztem is egy igényes nő gondoskodik a szőrtelenítésről...na de egy pici borosta...az azért nem igénytelenség.
Ha neki ez gáz...akkor...akkor még tutira ne kívánt senkit és egy gyerek..
Miért neki totál szőrtelen, borosta nélküli?
Egyébként még szép hogy elviseli hogy van egy kis pocid...ha szeret akkor a kis poci nem okoz gondot...no nem mondom hogy akkor szedjünk fel mindjárt plusz 10 kg-t...de a pasid tökéletes? Tutira nem...akkor meg mit pattog egy kis borostán??
Nem akarlak megbántani-....de beszélj vele,..mert ez gáz.
Bocsi ha bunkó voltam, mert nem akartam, komolyan! :)
20l
2009. aug. 10. 23:03
25/36 anonim válasza:
Figyi! Ez nagyon gáz!!! Ez a pasi beteg! Egy lecke neki: Fogd meg szépen őt, irány egy kozmetikai szalon! Közöld vele, ha bevállalja a gyantát, soha, de soha többet nem leszel borostás! Ellenben ha nem vállalja, akkor nem követelheti! Ha ezek után nem hajlandó szexelni, csomagolj, és keress egy férfit! Ne anyuci csupasz ....-ja alól kibújt hülyét,aki azt se tudja,milyen egy komoly férfi elvárása! Komolyan mondom.... Az ilyen nem férfi, hanem egy unalmában szórakozó kanos kis ... (nem írhatom ki, mit gondolok)! 22L
2009. aug. 10. 23:05
26/36 anonim válasza:
Hülye egy barátod van,már bocsánat :S.úgy kéne elfogadnia ahogy vagy,akár szőrős akár nem.Ha valaki szeret,akkor nincsenek ilyen feltételek a sexben szerintem..Engem a barátom mindenhogy elfogad,nem mondja azt h bocs álmos vagyok ha szőrős vagyok oda lenn. 16/L
2009. aug. 10. 23:50
27/36 anonim válasza:
mi ez a sok szar feminista duma....fogadjon el olyannak amilyen vagyok. ti nemveszitek észre magatokat? hisztiztek, meg panaszkodtok h a barátom így meg úgy, ésti mért nem fogadjátok el őt úgy ahogy van??? az ő barátja meg ilyen, h taszítja a szőrös puncit. fogadjátok el, ő ilyen....:D
nem csak nektek áll a világ, lányok! kompromisszumokat kell kötni, ebből áll az élet, és a kapcsolat is....
és nem fiú vagyok!
2009. aug. 11. 00:07
28/36 anonim válasza:
Mi is ezt mondjuk kompromisszum: gyanta neki is! :)
2009. aug. 11. 00:10
29/36 anonim válasza:
00:07es... Biztos te írtad ki a babydollos kérdést mi? Ja, végülis igazad van, ha képes alávetni magát egy ilyen "pasi" akaratának, akkor meg is érdemli.
2009. aug. 11. 00:45
30/36 anonim válasza:
nem, énmég nemírtam ide kérdést.
de nemértem mi ebben akkora gáz, h ilyen tömeghisztériát okoz, h a pasi szeretné, ha csupasz lenne.
mi is sokmindent szeretnénk a pasiktól, elvárjuk eztis, meg aztis, meg amaztis, legeyn megértő, foglalkozzon velünk, stbstbstb....mi meg, láűnyok, csak rinyálunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!