Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan legyen teljesen csupasz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen teljesen csupasz a puncim? Azt akarom, hogy kívánjon a barátom.

Figyelt kérdés
Mármint milyen eljárással? A pasim már a kapcsolatunk elején kijelentette, hogy nem hajlandó lefeküdni velem, ha szőrös vagyok, vagy borostás. Régebben borotváltam, de az nem tart semeddig. Aztán gyantáztam, de azt meg mindig meg kell várni, amíg egy kis borosta kinő, ami őt ugye zavarja és addig nincs szex. Nekem viszont ez rossz lelkileg, mert rossz, hogy undorodik tőlem. Szóval van olyan eljárás, amivel mindig sima? Az epilátor hatásos? Vagy mensi alatt lehet gyantázni? Mert akkor úgysincs szex.
2009. aug. 10. 19:48
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
91%
Hát szerintem nem normális a barátod, fogadjon el ugy ahogy vagy, oké meglehet beszélni, ki hogy szereti ott lent a másikat, de azért ennyire nem kéne zavarnia, ha egy kissé már visszanőtt, ha szeret ez nem akadály, nem attol fugg a jo szex, ezt beszéld meg vele, a véglegest meg csak akkor ajánlon, ha te is 100százalékig biztos vagy benne, csak az ő kedvéért ne, gondolj bele mekkora ugy a fertőzésveszély
2009. aug. 10. 20:12
 12/36 A kérdező kommentje:
Hát ő úgy van vele, hogy egy igényes nő nem hagyja hogy szőrös legyen. És igaz, hogy szerintem is eltúlozza, de ezt én már az elején is elfogadtam.
2009. aug. 10. 20:13
 13/36 anonim ***** válasza:
95%

Hátha emiatt szeret, akkor fantasztikus kapcsolat lehet...

Meg ha csak emiatt kíván...:S

2009. aug. 10. 20:14
 14/36 anonim ***** válasza:
94%
Már bocsi,de ha egy férfi kíván egy nőt,nem érdekli hogy szőrös vagy sem. Persze ha szőrös,akkor legyen ápolt,és valamennyire nyírt,de én ilyen hülyeséget még nem hallottam hogy amiatt nem kíván! Hagyd ott ezt a balf@szt...:S
2009. aug. 10. 20:20
 15/36 anonim válasza:
96%
Nagyon szemét barátod van már bocsi! Lenéz téged! később brutálabbakat is fog mondani, megalázó!!!Az összes önbizalmat kiöli belőled és ha már totál csupasz vagy már akkor is látni fogsz magadon szőrszálat, ide fogsz jutni! Ne hagyd hogy irányítson!
2009. aug. 10. 20:35
 16/36 A kérdező kommentje:
Szeret ő engem, minden egyéb dolgot elvisel, azt is hogy kicsit nagyobb a pocim. De a szőrre allergiás, az valamiért taszítja. Nem tehet róla:(
2009. aug. 10. 20:38
 17/36 anonim ***** válasza:
88%
nem akarlak megbántani, de ha Te ennyire hagyod magad irányítani, akkor meg is érdemled, hogy így bánjon veled! ha az én barátom ilyet mondana, tutira ott hagynám... Mellesleg ő annyira tökéletes, hogy ilyet kérhet tőled???
2009. aug. 10. 20:40
 18/36 A kérdező kommentje:
Azért ez kölcsönös, nekem is vannak elvárásaim vele szemben. Például nem szeretem, ha túl hosszúra megnő a haja, vagy ha szúr az arca...
2009. aug. 10. 20:43
 19/36 anonim ***** válasza:
77%

na,de ez mégsem olyan.Nem azt mondod neki,hogy ha megnő a hajad nem szexelünk...ez baromság,ha igazán szeret,akkor nem bánja.De itt megaláz téged,irányít..Nem veszed észre,de olyanokat mondasssz..Itt mondjuk neked,hogy milyen egy pasid van,amire te azzal jössz,hogy vmiért taszítja a szőr..meg mondja,hogy kicsit nagyobb a pocid..Istenem hát kritizál téged és megvet,ez szerelem?Elhiszed neki,hogy odavan érted?!!Ha imádna nem érdeklné,hogy csupasz-e vagy nem..van-e hasad vagy sem.Elfogadna ahogy vagy,mert ha szeret te lennél neki a megtestesölt tökéletesség!

16/l

2009. aug. 10. 21:55
 20/36 anonim ***** válasza:
48%
*megtestesült
2009. aug. 10. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!