Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen teljesen csupasz a puncim? Azt akarom, hogy kívánjon a barátom.

Legyél az én bnőm én szeretem a szőrös puncit :P
19:52-es voltam
20/F

én tuti, hogy már csak azért sem szedném le mindig.. ez az én testem..
a szexben NINCS tabu! ezt egy nagyon kedves ismerősöm mondta és teljesen igaza van..
mond meg neki, hogy akkor az ő farka is olyan legyen mint a babapopsi.. kíváncsi vagyok hogy erre mit reagálna..
17/L

Van rá végleges eljárás, elég drága, de legalább utána nem kell vele törődni többet. A lézeresről (egyedileg kiégetnek minden egyes szőrszálat gyökerestül a kívánt területen) azt hallottam, hogy van akinek 10 éve csinálták és nem nőtt vissza. Több kezelésre van szükség, mert van egy ideális szőrhossz, aminél jól működik. Sajnos olyat is hallottam akinek valamennyire visszanőtt, és "utókezelésre" volt szüksége, illetve úgy tudom, nem működik a nagyon világos színű szőrnél, mert maga a szőrszál vezeti be az energiát a szőrszál tövébe, ha ez nem működik, akkor a gyökér megmarad, a szőr idővel visszanő.
(Ezt nem kérdezted, de az, hogy másképp undorodik Tőled, nem egy jó jel... Biztosan erről van szó, és nem csak arról, hogy borostásan nagyon szúrsz?)

Ennek a véglegesnek utána fogok nézni.
Biztos nem arról van szó, hogy nagyon szúrok, hiszen ezt ő nem is tudhatja. Sosem szeretkeztünk borostával, mert ha meglátja, akkor már azonnal álmos. És előző barátom sem panaszkodott, hogy nagyon szúrnék.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!