Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan legyen teljesen csupasz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen teljesen csupasz a puncim? Azt akarom, hogy kívánjon a barátom.

Figyelt kérdés
Mármint milyen eljárással? A pasim már a kapcsolatunk elején kijelentette, hogy nem hajlandó lefeküdni velem, ha szőrös vagyok, vagy borostás. Régebben borotváltam, de az nem tart semeddig. Aztán gyantáztam, de azt meg mindig meg kell várni, amíg egy kis borosta kinő, ami őt ugye zavarja és addig nincs szex. Nekem viszont ez rossz lelkileg, mert rossz, hogy undorodik tőlem. Szóval van olyan eljárás, amivel mindig sima? Az epilátor hatásos? Vagy mensi alatt lehet gyantázni? Mert akkor úgysincs szex.
2009. aug. 10. 19:48
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
96%
Hát az epilátor talán azért jobb mint a gyanta mert annál nem kell megvárni, hogy a szőrszálak kinőjenek elég hosszúságúra, bár én azt a fájdalom miatt tuti nem csinálnám...főleg ha az egészte akarod csinálni. A másik meg, hogyha az én barátom ilyet kijelentene, akkor azt mondanám neki, hogy majd akkor édes ha te is legyantázod a tiédet. Oké, hogy valakit zavar, de hogy addig nincs szex... na mindegy, te tudod
2009. aug. 10. 19:52
 2/36 anonim ***** válasza:
75%
Akkor elég hülye barátod van... Egyébként meg simán csak borotváld le... ha naponta kell akkor naponta tedd meg.
2009. aug. 10. 19:52
 3/36 anonim ***** válasza:
89%

Legyél az én bnőm én szeretem a szőrös puncit :P

19:52-es voltam

20/F

2009. aug. 10. 19:53
 4/36 A kérdező kommentje:
A borotvával az a baj, hogy ha minden nap szedem, akkor kipattogok, mert nagyon érzékeny a bőröm
2009. aug. 10. 19:54
 5/36 anonim ***** válasza:
91%

én tuti, hogy már csak azért sem szedném le mindig.. ez az én testem..

a szexben NINCS tabu! ezt egy nagyon kedves ismerősöm mondta és teljesen igaza van..

mond meg neki, hogy akkor az ő farka is olyan legyen mint a babapopsi.. kíváncsi vagyok hogy erre mit reagálna..

17/L

2009. aug. 10. 19:56
 6/36 anonim ***** válasza:
60%

Van rá végleges eljárás, elég drága, de legalább utána nem kell vele törődni többet. A lézeresről (egyedileg kiégetnek minden egyes szőrszálat gyökerestül a kívánt területen) azt hallottam, hogy van akinek 10 éve csinálták és nem nőtt vissza. Több kezelésre van szükség, mert van egy ideális szőrhossz, aminél jól működik. Sajnos olyat is hallottam akinek valamennyire visszanőtt, és "utókezelésre" volt szüksége, illetve úgy tudom, nem működik a nagyon világos színű szőrnél, mert maga a szőrszál vezeti be az energiát a szőrszál tövébe, ha ez nem működik, akkor a gyökér megmarad, a szőr idővel visszanő.

(Ezt nem kérdezted, de az, hogy másképp undorodik Tőled, nem egy jó jel... Biztosan erről van szó, és nem csak arról, hogy borostásan nagyon szúrsz?)

2009. aug. 10. 19:56
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
én gyantát epilátort tuti nem bírnám,borotvánál nekem is ez a bajom,ha felfelé húzom,begyullad,lefelé meg szart sem ér:/ van borotva gél érzékeny bőrre,az sem használt,szóval maradt az oldalra és lefelé borotválás,a pasim meg vagy elfogad így,vagy nem szeret igazán.
2009. aug. 10. 19:57
 8/36 A kérdező kommentje:

Ennek a véglegesnek utána fogok nézni.

Biztos nem arról van szó, hogy nagyon szúrok, hiszen ezt ő nem is tudhatja. Sosem szeretkeztünk borostával, mert ha meglátja, akkor már azonnal álmos. És előző barátom sem panaszkodott, hogy nagyon szúrnék.

2009. aug. 10. 19:58
 9/36 anonim válasza:
49%
lézeres szörtelenités:) más nincs
2009. aug. 10. 20:01
 10/36 anonim ***** válasza:
92%
Ezzel a pasival komoly baj van.Állj elő te is azzal az igénnyel,hogy addig álmos leszel,mig ő nem lesz csupasz.Fogalma sincs,hogy mivel jár ez,had tudja meg.
2009. aug. 10. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!