Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért hiszem mindig azt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszem mindig azt, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Állandóan az jár a fejemben, hogy terhes vagyok. Akárhányszor pettingelünk a barátommal utána mindig elkap az az érzés, hogy úristen terhes vagyok. Pedig nagyon sokszor semmi okom rá. Minden bajomra azt hiszem, h a terhesség előjelei. (pl: hasfájás)! de miért? "esetleg, ha egy kis sperma kerül a kilincsre és a barátom letörölte zsepivel utána megfogta aztán megujjazott akkor attól lehetek terhes?" ilyenek járnak mindig a fejemben. DE MIÉRT?? szeretnék már ettől az "érzéstől" megszabadulni, de nem megy. barátom is mindig nyugtatgat, hogy ne járjon már mindig ez a fejemben, mert semmi esélye nincs. De akkor is, nagyon zavar :S Kérlek segítsetek. Mit tegyek?
2008. máj. 18. 22:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én is pont ilyen rettegős vagyok,pedig már 27 vagyok! :) Úgyhogy megértelek...talán túl élénk a fantáziánk.De ha be akarod biztositani magad a "kilincs" ellen,használj fog.gátló krémet a gumi mellé. Én a Pharmatexet ajánlom.Ezt berakod a hüvelybe és az már tök jól véd,nyugodtan hozzádérhet előnedves kézzel is,aztán ha a tárgyra tértek,húzza fel még a gumit is.Igy duplán védve vagy.! Remélem segitettem :)
2008. máj. 19. 18:47
 22/25 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm :)
2008. máj. 19. 19:55
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

szia! én is para vagyok. énnem szerettem a fogamzásgátlót, mert énis feledékeny vagyok, és el is felejettem párszor, akkor jött a plussz para.

2 dolgot tudok neked ajánlani gumi mellé:

1: nouvaring hüvelygyűrű: ezt 1 hónapban 1x kell felhelyezni...és az ott bent marad. ( persze az első hónapban rettegtem, hogy kiesik :D, ilyenkor mindig megnéztem, kivettem. Jól megnéztem, hogy igen, ott van a kezemben, és aztán visszatettem)

2: pharmatex hüvelykúp vagy krém. van tabletta is, de az nekem kicsit csípett. Ez azért jó, mert nincsnek benne hormonok ( a spermiumokat öli meg), nem kell csak az aktus előtt 10 perccel felhelyezni, tehát csak akkor használod, amikor tényleg kell, recept nélkül is kiválthatod, tehát nem kell minden hónapban a dokinál dekkolni, hogy csak egy recept kell. én most ezt használom, és nagyon bejött.

Hidd el, ha tuira védve leszel, tutira megnyugszol. :)

2008. máj. 19. 20:59
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha még túl fiatal vagy a tablettaszedéshez, a szexuális életetekből zárjatok ki minden olyan helyzetet, amely terhességedhez vezethet. Ez egy kicsivel több odafigyelést igényel, de az ezen nyert nyugalom miatt bőven megéri !!
2008. máj. 19. 21:27
 25/25 anonim ***** válasza:
Egy ideig én is mindig ezt éreztem..mert csak gumi volt..és nem voltam "biztonságba"..ajánlom neked(Pharmatex hüvelytabletta 12db sex előtt kell 10p még elolvad aztán 3órát vég ,recept nélkül megvehető kb1500FT patikája válogatja)és hidd el nem lesz gond!+gumi:)és nyugi lesz:)és jóó:)fél éve használom:)
2008. jún. 16. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!