Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Azt hiszem terhes lettem!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem terhes lettem! Vagy mégsem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne az én nagy gondom, hogy körülbelül két hete nálam volt a barátom és pettingeltünk. És miután ő elélvezett kiment a mosdóba és kezet mosott. Viszont mi van ha "menet közben" belenyúlt az előváladékába és úgy ujjazott meg engem? Ő azt mondja nem nyúlt hozzá vigyázott ilyenekre meg, mivel sajnos nagyon szűk vagyok az ujja is alig fért belém. El is hinném neki de 2 napja késik a menstruációm. Hozzáteszem nagyon izgulós volt nekem ez a hónap és most nagyon beteg vagyok és az orvos erős antibiotikumot írt fel nekem. Pont mielőtt elkezdtem volna szedni az antibiotikumot volt egy kis barnázásom ami nálam rendszeres menstruáció előtt és amint elkezdtem szedni a gyógyszert abba is maradt és nem jött meg. Anyukám szerint ez attól van mert erős az antibiotikum és beteg is vagyok + még rá is stresszelek a dologra, másrészt így a teherbeesés esélye gyakorlatilag 0 %. Szerintetek a betegség és a gyógyszer miatt késik? Nyugtassatok meg mert nagyon félek! 15/L
2010. dec. 3. 12:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez biztos az antibiotikum hatása, meg az idegesség. Nem leszel terhes. 2 nap az szinte semmi, van akinek 1 hetet is késik ilyenek miatt.

De ennyi idősen még jobb lenne, ha nem erről kéne beszélgess anyukáddal...

2010. dec. 3. 12:31
 2/6 anonim ***** válasza:
jaj lelkem hogylennél már terhes:Da barátod nemvalószínű, hogy a saját előváladékában nyúlkál, ráadásul azt nem is nagyon veszi észre..izgalmi állapotban folyamatosan van( egy kevés)1000000% hogy nemvagy terhes, ne stresszelj.
2010. dec. 3. 12:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyugi,nekem 5napot késett.énis igy voltam ezzel,ahogy te.Olvasgattam aztán neten,hogy előváladéktól is teherbe lehet esni és nagyon megijedtem.Egyre jobban stresszeltem.Mindennap nagyon meleg vizben fürödtem,hogy attól majd megjön.Anyu is észrevette,hogy késik,de mondta,hogy biztos a megfázástól.Ugyhogy nyugi ne stresszelj!Barátnőim ezzel nyugtattak:nemlehet elovaladéktol teherbe esni,foleg ha a hímvesszoje beléd sem ment,nem fog a sperma odáig eluszni,mások ovszer és fogamzásgátlo nélkul szeretkeznek és mégsem esnek teherbe.én ezzel nyugtattam magam,van egy osztálytársam,aki így van a pasijával.és épp 2barátnomnek is késett,ugyhogy aztán megnyugodtam és 6.napon megjött.Nyugi!:)semmi okod aggodni!16/L
2010. dec. 3. 12:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! : )
2010. dec. 3. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:
a stressz miatt késhet...nem vagy terhes, ez tuti!!!!
2010. dec. 4. 15:04
 6/6 anonim válasza:

"Barátnőim ezzel nyugtattak:nemlehet elovaladéktol teherbe esni,foleg ha a hímvesszoje beléd sem ment,nem fog a sperma odáig eluszni,mások ovszer és fogamzásgátlo nélkul szeretkeznek és mégsem esnek teherbe."

Igen, és az ilyenek felelőtlen barmok. Teherbe lehet esni az előváladéktól, és nem árt odafigyelni rá. Azok pedig, akik nem estek védekezés nélkül teherbe vagy szerencsések vagy terméketlenek. Nem kell ilyenekkel szórakozni, mert beüthet a ménkű.

2011. nov. 20. 03:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!