Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy bajban vagyok! Azt hiszem terhes vagyok és nem tudom hogy most mit csináljak. :O HELP! Szerintetek mit csináljak most?
Van egy fiú akibe nagyon szerelmes vagyok régóta. Pár hete az éjszaka közepén részegen kihívott engem a közeli épület alá és ott megtörtént ami megtörtént én nem tiltakoztam ellene mert már régóta szerettem..
Most azthiszem terhes vagyok de nemmerek megcsinálni egy terhességi tesztet..
Ha mégis terhes lennék hogyan mondjam el a fiúnak hogy ne hadjon el és ne küldjön el a kussba??????
14 évesen ?:D sehogy, terhességi teszt utána meg abortusz gratulálok :) felnőtt nő vagy felelősség teljes döntésekkel jah bocs nem csak már képes v vérezni a vaginádból pff
19F
Meg is érdemled...
Ha hülye voltál vállald a következményeit...
De azt mondják ha fiatalon szülsz akkor boldogabb leszel pár év mulva....
1. HA ez nem kitalált történet, akkor elöször is sürgösen csinálj tesztet, mert attól hogy nem csinálsz, még ugyanúgy terhes lehetsz.
2. Nem irtad, hogy milyen idös vagy, de az irásod alapján még elég gyerek - ha tényleg terhes vagy, akkor sürgösen szólj a szüleidnek, a fiu ugysem tud semmit tenni és gondolom, nem is akar, mert ezek szerint csak egyéjszakás akció volt, részéröl nem több.
Úgyértve az épület alá hogy megvan emelve és betudsz a lépcsők alá menni simán..Ott elég sötét is van és nemlát senki..
De nem merek tesztett csinálni mert félek a legroszabbtól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!