Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy bajban vagyok! Azt hiszem terhes vagyok és nem tudom hogy most mit csináljak. :O HELP! Szerintetek mit csináljak most?
Van egy fiú akibe nagyon szerelmes vagyok régóta. Pár hete az éjszaka közepén részegen kihívott engem a közeli épület alá és ott megtörtént ami megtörtént én nem tiltakoztam ellene mert már régóta szerettem..
Most azthiszem terhes vagyok de nemmerek megcsinálni egy terhességi tesztet..
Ha mégis terhes lennék hogyan mondjam el a fiúnak hogy ne hadjon el és ne küldjön el a kussba??????
Csinálj egy tesztet. Ha negatív akkor végre megnyugszol, de ha pozitív, akkor már nehezebb a dolgod.
Ajánlom, hogy mond el anyudnak, vagy olyan 18 év feletti személynek, akiben megbízol (bár a legjobb, ha valamelyik szülőnek szólsz).
Ha pozitív menj el nőgyógyászhoz és ő majd mindent elmagyaráz neked...
Tényleg csinálj egy tesztet, úgy hamarabb megnyugodhatsz!
Ha van kérdésed, akkor írj nyugodtan privátban. (Én is keresztül mentem hasonló dolgon) :/ :(
17/L
honnan tudom ? épület alatt megrántották beállva mert ő szereti a pasit ... szerinted 22? :D
uff szóltam
19F
szerintem csinálj tesztet..!!! és nemvagy normális.grat anyuka... gönyörűű vagy-tudom.
pitta vagyok... szivecskémmel... Letty petyyyy piluu lakuuu
Csinálj tesztet, mert attól, hogy nem csinálod meg, még a gyerek nem fog felszívódni, ha összejött... Ha meg terhes lettél, és el kell vetetni, akkor azt nem lehet a végtelenségig halogatni.
Amúgy meg legközelebb gondolkozz, mielőtt cselekszel. A dugáshoz már elég felnőtt vagy, de ahhoz, hogy gondolkozz és vállald a felelősséget már nem? Elég érdekes...
A szüleid biztos büszkék rád.
Miből gondold, hogy terhes vagy? Milyen jeleket vettél észre? Kimaradt a vérzésed? Egyéltalán mennyi idő telt el a szex óta? (A teszt csak 2 hét után mutat eredményt.)
Egyébként tényelg vegyél tesztet, mert ha nem veszel és tényleg terhes vagy és ez csak akkor derül ki, amikor már gömbölyödik a hasad, akkor nem tudsz semmit tenni (legfeljebb örökbeadni). Most viszont még tehetsz, bár az sem kellemes. De mindenképp vagyél tesztet, vagy menj el orvoshoz. Van ilyen titi nőgyógyászat, vagy hogy hívják. De ne csak őrlődj meg idegeskedj, mert az nem old meg semmit.
Egy igen alapos fejmosás nem ártana, de az most nem segít.
10-15 nap múlva vegyél tesztet mert az most még nem mutatja ki. A srácnak ne mondj még semmit, úgyis csak elküldene a fenébe. A tesztet megveheted-megcsinálhatod egy jó barátnőddel is.De ha pozitív mindenképp szólj anyudnak, apudnak, nagyidnak, keresztszülőnek aki tud segíteni.Kellemetlen beszélgetés lesz,de még kellemetlenebb tizenévesen gyereket szülni. Majd írj meg mi lett veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!