Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért hiszem mindig azt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszem mindig azt, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Állandóan az jár a fejemben, hogy terhes vagyok. Akárhányszor pettingelünk a barátommal utána mindig elkap az az érzés, hogy úristen terhes vagyok. Pedig nagyon sokszor semmi okom rá. Minden bajomra azt hiszem, h a terhesség előjelei. (pl: hasfájás)! de miért? "esetleg, ha egy kis sperma kerül a kilincsre és a barátom letörölte zsepivel utána megfogta aztán megujjazott akkor attól lehetek terhes?" ilyenek járnak mindig a fejemben. DE MIÉRT?? szeretnék már ettől az "érzéstől" megszabadulni, de nem megy. barátom is mindig nyugtatgat, hogy ne járjon már mindig ez a fejemben, mert semmi esélye nincs. De akkor is, nagyon zavar :S Kérlek segítsetek. Mit tegyek?
2008. máj. 18. 22:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom, szeretkeztek-e a barátoddal, de ha igen, és ennyire rettegsz, szerintem menj el nődokihoz, és irass fel fogamzágátlót. (szerintem akkor is jó ötlet, ha csak tervbe van véve, h szeretkezni fogtok, késöbb, úgy sem hat azonnal). A tudat, hogy állandóan, minden percben védve vagy, szerintem legalábbis nyugtató...
2008. máj. 18. 22:25
 12/25 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon köszönöm ezeket a hirtelen válaszokat! örülök, h van még pár olyan emberke aki segít másokon. Köszönöm :) De azért még szívesen várom a tanácsokat..
2008. máj. 18. 22:26
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
a felejtős kérdés megoldható a telefnoba írtállandó jellegű emlékeztetővel.
2008. máj. 18. 22:26
 14/25 A kérdező kommentje:
az is igaz. mondjuk túl "bonyolultnak" találom a szedését.
2008. máj. 18. 22:28
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint ebben nem csak az érettség játszik szerepet. Valaki idősebb korában is ugyanígy retteg egy babától. A kérdezőnek üzenem, hogy megfelelő védekezés mellett nem lehet semmi baj.
2008. máj. 18. 22:28
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egy ideig ne is legyen szex, mert nem hiszem, hogy el tudnál lazulni, a félelmeidtől. Menj el dokihoz, kér fogamzásgátlót, vedd be mindennap ugynakkor, és ha így biztonságban érzed magad, csak akkor térjetek rá a szexre.
2008. máj. 18. 22:30
 17/25 A kérdező kommentje:
rendben van. megfogadom a tanácsokat, de legelőször inkább a "pitiánerebb" válaszokat. pl: ne gondoljak rá, lazuljak el stb. ha ez sem megy jöhet a fog.gátló. Köszönöm mindenkinek :) Aranyosak vagytok, h ennyire "törődtök" az emberrel. :)
2008. máj. 18. 22:32
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

A megoldás az, hogy nem gondolsz a spermára! Ok, védekezzetek.. blablabla.. de ne gondolj rá, felejtsd el, mintha nem is lenne! Gondolj bármi másra, ne lásd mindig mindenhol, mindenen azt :)

Olyan mintha mindig ez lenne a fejedben. Túl sokat gondolkodsz rajta.

Ismered a pozitív gondolkodást? A Vonzás törvénye, a hasonló vonzza a hasonlót.. annyi a lényeg, hogy szépen nyugtasd meg saját magad, és gondolj olyanokra, minthogy "Nem fogok idegeskedni, tök nyugodt vagyok, sehol egy sperma, teljesen biztonságban, és amúgy se lehetek/leszek terhes 25 éves koromig... " SOk sikert! Komolyan hallottam olyanokról, (sőt, agykontrollon asszem ilyesmit is oktatnak) akiknek ez sikerült. Jó sokszor kell magadban mondogatnod, de befog idegződni, és hidd el, hamar megnyugszol majd!

2008. máj. 18. 22:52
 19/25 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2008. máj. 18. 23:11
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp irass gyógyszert, akkor talán nem fogsz így aggódni. Oké, hogy feledékeny vagy, én is az vagyok. Kb. annyi idős voltam, mint te, amikor elkezdtem gyógyszert szedni, én is tök ideg voltam, hogy el fogom felejteni, de hidd el, hogy nagyon hamar rutinná válik. Nagyon egyszerű szedni, csak illeszd be a napirendedbe, hogy mit tudom én ebédkor mindig beveszem, vagy este lefekvés előtt, mindig oda teszed az ágyad mellé, és amikor ágyba bújsz, beveszed. Amikor a hét napos szünetet kell tartani, akkor meg beírod a telefonba, hogy mikor kell a következőt bevenni és bállítod, hogy csörögjön.
2008. máj. 19. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!