Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak kicsi van, és én eddig nagyobb kukikkal voltam, és nincs vele kedvem szeretkezni, sőt undorodom közbe, de nem akarom hogy vége legyen nem szeretnék vele szakitani, mit tegyek?

ej mi van itt... egyet értek, ribanc vagy, és hülye is. mielőtt megvádolnál, nem vagyok se kisfaszú, mert lány vagyok, de irigy, mert ilyen agykapacitástól a jó Isten óvjon mindenkit.
elárulom, hogy 13-15 cm az átlag méret, ha jól tudom, a G pont a hüvelyben olyan 5 cm mélyen lehet, szóval egy 5-6 cm mérettel rendelkező fiú kielégíti bármelyik nőt. ha tévedek, javítsatok ki nyugodtan. tapasztalatlan vagyok, ezek után olvastam csupán. de undorító, gerinctelen dolog, amit leírtél, kedves kérdező. Fejemet rá, hogy még sose voltál fiúval.

01:52es vagyok
elírtam: se irigy. fáradt vagyok, lehoztál agyilag teljesen, meg késő is van. megyek inkább aludni, ilyen hülyékkel kár foglalkozni. jó éjszakát a népességnek! =)

szánalom, ami itt megy komolyan, és az ilyenek miatt írják le az ifjúságot... Pff...
ha neked ennyire fontos a méret, miért nem mész minden első randira colstokkal? akkor eleve nem is kellene vele kezdeni, ha nem üti meg a mércédet!
ja és igen, hagyd élni szerencsétlen barátodat és szakíts vele, legalább ennyit tegyél meg!

Büdös rib*nc vagy!
Én is a lovat ajánlom..már ha lenne hozzád gusztusa.
És 21 éves lány vagyok, nem kisf*szú!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!