Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak kicsi van, és én eddig nagyobb kukikkal voltam, és nincs vele kedvem szeretkezni, sőt undorodom közbe, de nem akarom hogy vége legyen nem szeretnék vele szakitani, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 21:35
1/64 anonim 

válasza:

Lődd tarkón magad.
Hülye ribanc vagy.
2/64 anonim 

válasza:

Hát, pedig a kettő igencsak szoros kapcsolatban áll egymással! Mármint a szerelem és a szex. Főleg fiatalon. Nincs mit tenni, vagy megbarátkozol a méretével, vagy másvalaki után nézel.
3/64 anonim 

válasza:

Szerintem ásd el magad embernek sem vagy való nemhogy nőnek 28/F
4/64 anonim 

válasza:

Szereted egyáltalán?
Szerintem ne hülyítsd, mert előbb utóbb igénye lesz a szexre, és ha te nem akarod akkor ott vége lesz a dolgoknak...
5/64 anonim 

válasza:

"én eddig nagyobb kukikkal voltam" ki mond ilyet? de komolyan. röhej:D
6/64 A kérdező kommentje:
aki azt irja nekem hogy ribanc vagyok annak tuti hogy kicsi van, azok szoktak ilyen témában lázadni akiknek kicsi van, hát igen sajnos léteznek ilyenek
2009. aug. 1. 21:43
7/64 Mendus 

válasza:

Máshogy is kilehet elégyteni egy nőt, próbálgassatok pózokat, hátha beválik egy olyan amitől a csúcsra is eljutsz...am. meg ha igazán szeretnéd, akkor nem érdekelne téged a farka mérete...de mindegy, sztem még fiatal lehetsz a dologhoz...nem testileg, hanem AGYILAG még nem becsülöd meg a dolgokat :)
8/64 anonim 

válasza:

Eeh. lerí a kérdésedről, hogy nem szereted igazán gondolom csak azért vagy vele, hogy legyen valakid..
9/64 anonim 

válasza:

én is jártam így és sajnos nem volt jó a szex. ezért őszintén elmondtam neki, hogy nem tudom vele folytatni - de nem a méretét szidtam, mert nem akartam megbántani, hanem más problémát mondtam (ami valós is volt)
sztem jó szex nélkül hosszú távon nem működhet a kapcsolat, és minél hamarabb légy őszinte vele
31/L
10/64 anonim válasza:
Online szexshopban lehet rendelni péniszhosszabbítót.Olyan mint egy óvszer, csak a vége hosszabb, és tömör.
Ha ő nem idegenkedik az ilyesmitől, beszéljétek meg, hátha segítene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!