Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátomnak kicsi van, és én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak kicsi van, és én eddig nagyobb kukikkal voltam, és nincs vele kedvem szeretkezni, sőt undorodom közbe, de nem akarom hogy vége legyen nem szeretnék vele szakitani, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 1. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
83%
Mért mekkora az a pici és mekkora jó neked akkor?
2009. aug. 1. 21:47
 12/64 anonim ***** válasza:
82%
Az még nem lenne gond, hogy neki kicsi van, és ezért nem élvezed az aktust, van ilyen. Ki lehet elégíteni egy nőt máshogyan is. De unodorondi valakitől, mert kicsi a pénisze? Hát ez nem éppen nagy szerelemre utal. Sőt ezzel magadról állítottál ki bizonyítványt. Sajnálom, de én azt mondom, hogy szakíts a sráccal minél előbb.
2009. aug. 1. 21:50
 13/64 A kérdező kommentje:
nost hát , azért undorodom a fakátol mert olyan fura, nekem nem tetszik, és furán szeretkezik az ágyban is, nekem nem ez a stilusom mint ami neki, hiába mondom neki hogy nem ugy akarom, ő akkor is ugy csinálja ahogy én nem szeretném , és hát ami engem ki elégit az a 19-20 cm, és nem a 13 cm, de végülis a sex az egyáltalán nem jó vele, de viszont szeretek vele lenni mert imádom, csak hát mondom hogy a sex az nem jó,
2009. aug. 1. 21:56
 14/64 anonim ***** válasza:
89%
Annyira azért nem lehet rossz h undorodj tőle. Csak a méret miatt? Ez valahogy elképzelhetetlen. Először nekem is fura volt az új párommal. Ha tényleg vele akarsz lenni, akkor fokozatosan szoktasd magad. Ha sehogy sem megy hagyd el. majd egy idő után fura lesz neki h nem vagy szűz de szex sincs...
2009. aug. 1. 21:57
 15/64 anonim ***** válasza:
77%
Háháhá!XD Jaj istenem ezen én csak röhögni tudok. XD Úristen kicsi a barátom "kukija" fujjjj undorodom tőle nem akarok vele lefeküdni de azért még nem akarok vele szakítani! Szerintem is inkább szakíts a sráccal mert ez nem szerelem hogy ha ebből olyan nagy problémát csinálsz. Mert ha igazán szeretnéd akkor nem törődnél a "kukija" méretével. Egyébként ha nagy "kukit" akarsz akkor ott a lovarda vagy a tehenészet ahol vannak tenyész bikák na ott biztos találsz majd nagy "kukikat"! XD
2009. aug. 1. 21:59
 16/64 anonim ***** válasza:
64%

számodra a másik fél csak egy kuki

ez olyan mintha az irná egy fiú, hogy eddig ennyi puncim volt

szép

undorodsz tőle? akkor meg mit akarsz

2009. aug. 1. 22:02
 17/64 anonim ***** válasza:
60%
vagy pénze van?
2009. aug. 1. 22:03
 18/64 anonim ***** válasza:
94%

Akkor jobbat mondok.

Mondd meg neki, hogy szereted, nagyonjó vele, de baszni mással fogsz, mert az ő farka undorító, és te inkább keresel egy benga négert, vagy egy kosarast.

Gratula!

Még mindig ribanc vagy...

2009. aug. 1. 22:05
 19/64 anonim ***** válasza:
76%

"Mert ha igazán szeretnéd akkor nem törődnél a "kukija" méretével. Egyébként ha nagy "kukit" akarsz akkor ott a lovarda"

teljesen egyetértek

hülye ribanc vagy

keress magadnak vmi kigyúrt kopasz faszt, az való hozzád

2009. aug. 1. 22:06
 20/64 A kérdező kommentje:
nincs pénze, és jo lenne ha a kis faszuak nem háborognának itt nekem, pattogjanak az anyukájuk nuniján, és ne az én kérdésemen pattogjanak, meg ismétlem a KIS FASZÚAK hehe XD
2009. aug. 1. 22:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!